Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Vi jämför de tre billigaste och bästa mobilerna

Om du letar efter en enkel mobiltelefon, eller om du försöker hitta en mobiltelefon till dina barn, så är ett prisvänligt alternativ en bra lösning. Även om priset är blygsamt så får du mycket mobil för pengarna. Vi på Elgiganten har ett stort urval av budgetvänliga mobiltelefoner. Här jämför vi och rekommenderar de tre bästa.

Det yttre - utseendet

Samsung Galaxy A20e

 Samsung Galaxy A20e framifrån

Samsung Galaxy A20e är en smartphone med mjuka kanter och en vikt på 140 gram. Telefonen mäter 15,20 x 7,90 x 0,70 cm, med en skärm på 5,8" som kännetecknas av en Infinity-V TFT-touchskärm med HD+ (720 x 1560 pixlar). Den ger en skarp och högupplöst skärm på en mobiltelefon som känns väldigt behaglig i handen.


Sony Xperia L4

 Sony Xperia L4 framifrån

Xperia L4 mäter 15,90 x 7,10 x 0,87 cm och har en vikt på 178 gram. LCD-touchskärmen på 6,2”med HD+upplösning (720 x 1680 pixlar) med 21:9 Wide, kan du enkelt dela upp i två separata fönster och köra olika appar. Samtidigt får du en fantastisk filmisk upplevelse tack vare "storskärms-formatet". Även om skärmen är stor, kan den enkelt hanteras med en hand.

Motorola Moto G8 Power

 Motorola Moto G8 Power framifrån

Motorola Moto G8 Power har en vikt på 197 gram och mäter 15,60 x 7,60 x 0,97 cm. Telefonen har inte bara en 6,4" Max Vision-touchskärm med Full HD+upplösning (2300 × 1080 pixlar) och minimala kanter, utan har också stereohögtalare inställda av Dolby, vilket gör den perfekt för att se och lyssna på innehåll när du är på språng.


Fysiska knappar

 Galaxy A20e  från sidan

Fingeravtrycksläsaren finns på baksidan av Galaxy A20e och med den kan du enkelt och säkert låsa upp din telefon. Av de andra knapparna hittar du av/på-knappen på höger sida, där även volymknapparna finns.

I botten på den här smarttelefonen finns både laddningsingången och ett 3,5 mm hörlursuttag.

 Sony Xperia L4 från sidan

Xperia L4 finns fingeravtryckssensorn, på/av-knappen och volymknapparna på höger sida av telefonen. Till vänster sitter SIM-kortfacket. Ett 3,5 mm hörlursuttag är placerat på toppen.

Den nedre kanten har den primära mikrofonen och en nedåtriktad högtalare bredvid USB-C-porten för laddning.

 Motorola Moto G8 Power från sidan

Fingeravtryckssensorn i Moto G8 Power är inbyggd i Motorola-logotypen längst upp på baksidan av mobiltelefonen. Högtalaren är också belägen på baksidan av telefonen med en utskärning mot det nedre vänstra hörnet.

Det finns en Micro USB-port i botten och av/på-knappen och volymknapparna finns på höger sida av telefonen.

Du hittar också ett 3,5 mm hörlursuttag på toppen.

Kamera

 Samsung Galaxy A20e bakifrån

Galaxy A20e ger dig fantastiska bilder och videor med enhetens dubbla bakkamera med autofokus. Den dubbla kameran består av en sensor på 13 MP och en 5 MP ultrabred sensor som kan fota i 123° vinkel. Det gör att du får med ännu mer i dina foton, och vid behov väljer den här smarttelefonen automatiskt att använda vidvinkeln för fotografering. Kameran anpassar sig också till omgivningen och ljusförhållandena så att färgerna och skärpan bevaras oavsett vad du tar för bilder.

På framsidan sitter en selfie-kamera på 8 MP. Den är dold i Infinity-V-touchskärmen. Kameran har selfie-fokus och suddar ut bakgrunden och med inställningen Smart Beauty kan du alltid lyfta fram din bästa sida.

 Sony Xperia L4 bakifrån

Xperia L4 är utrustad med tre kameror. Den består av en 13 MP-huvudsensor som följs av en 5 MP ultrabred sensor med 117 graders synfält samt en 2 MP djupsensor som ger bokeh-effekt (suddig bakgrund). Med fotografering med flera aspektförhållanden, inklusive det filmiska 21:9-bildförhållandet, kan du filma eller ta foton i ditt önskade format, i alla situationer. Du får verkligen utrymme till att vara kreativ.

Frontkameran på 8 MP är alltid redo att ta en trevlig selfie när som helst. Kameran sitter i touchskärmen.

 Moto G8 Power bakifrån

På baksidan har Moto G8 Power en quadkamera med artificiell intelligens, så att du alltid får de bästa resultaten när du tar bilder. Kameran består av en 16 MP huvudsensor, en 8 MP ultrabredd sensor med ett 118 graders synfält, en 8 MP telefotosensor och 2x optisk zoom, och sist men inte minst en 2 MP makrosensor. Ta bilder av avlägsna motiv, panoramabilder med ultravidvinkel, detaljerade närbilder och allt däremellan. Kameran kan också spela in videor i 4K-upplösning och åtföljs av en LED-blixt

Selfiekameran är på 16 MP och sitter längst upp till vänster på Max Vision-touchskärmen.

Samsung Galaxy A20e | Sony Xperia L4 | Motorola Moto G8 Power

Inga produkter

Samsung Galaxy A20e smartphone (blå)
 
29611
1 396
 
 
 
  • 5.8” HD+ TFT-pekskärm
  • Android 9.0 Pie
  • Dubbla bakre kameror: 13 + 5 Mpx
  
 
Sony Xperia L4 smartphone (svart)
 
153423
2 190
 
 
 
  • 6.2“ HD+ filmisk touchscreen
  • 13+5+2Mpx bakre trippelkamera
  • NFC, fingeravtryck, 3.5 mm uttag
  
 
Sony Xperia L4 smartphone (blå)
 
153425
2 190
 
 
 
  • 6.2“ HD+ filmisk touchscreen
  • 13+5+2Mpx bakre trippelkamera
  • NFC, fingeravtryck, 3.5 mm uttag