Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Bosch induktionshäll med inbyggd fläkt

För vissa är det en induktionshäll med en effektiv inbyggd fläkt. För andra är det en fläkt som du kan laga mat på. Läs mer om hur en induktionshäll med inbyggd fläkt från Bosch, kombinerar det bästa av två världar.

Kok- och steksensor

Bosch induktionshäll med inbyggd fläkt är utrustad med smarta sensorer så som PerfectCook och PerfectFry, som möjliggör automatisk reglering av temperatur, så att din mat aldrig mer vidbränns eller kokar över. Helt enkelt den bästa tekniken kombinerad i en och samma produkt.

En kastrull på en induktionshäll

Hur fungerar en induktionshäll med inbyggd fläkt?

Oset stiger en meter per sekund. En induktionshäll från Bosch med inbyggd fläkt drar kraftfullt in ånga och matos direkt från kastrullerna innan den hinner stiga. Det betyder att den inbyggda fläkten är minst lika bra som en köksfläkt placerad ovanför hällen men har fördelen att kastruller och stekpannor placeras nära fläktens luftintag.

Bild från ovan på en induktionshäll i ett kök

Enkel installation

Vår nya induktionshäll med inbyggd fläkt ger dig en helt ny frihet i köket. Oavsett om ditt kök är stort eller litet, har öppen planlösning eller separat kök, om du har hällen under ett överskåp, ett sluttande tak eller ett fönster. Och oavsett om du installerar med kolfilter eller frånluft så kommer fläkten att prestera bra. Välj kolfilter eller frånluft och skaffa rätt installationstillbehör för din installation när du köper produkten. Installationen i sig är enkel och kan anpassas efter det som lämpar sig bäst för ditt kök.

Bild på en induktionshäll framifrån

Hur rengör man fläkten?

Den inbyggda fläkten kräver en minimal rengöringsinsats från dig. Om du spiller rakt ner i fläkten så finns en smart behållare som samlar upp vätskan. Alla delar i fläkten som behöver rengöring kan tas bort och diskas i maskin. Det gäller både gallret och vätskebehållaren. Äntligen en fläkt som får plats i diskmaskinen.