Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Köp nya generation 2

Chromecast (generation 2)

389
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Casta underhållning till din TV
  • Dual-band WiFi-ac
  • Ansluts via HDMI
Läs mer Chromecast (generation 2)

Vad är skillnaden mellan denna Chromecast och den tidigare modellen?

- Ny rund design med böjbar HDMI-kabel för att smidigare kunna anslutas till TV:ns HDMI-anslutningar.

- Förbättrad Wi-Fi-anslutning med tillgång till både 5GHz-bandet och standard 2.4GHz-bandet. Detta medför bättre bandbredd för streaming än tidigare. Chromecast väljer också automatiskt det bästa Wi-Fi-bandet för streaming av högsta kvalitet.

- Ny design på antennsystemet som gör det möjligt att hålla stark signal för att hålla buffring till ett absolut minimum. Enheten har nu tre inbyggda antenner för att ge bättre mottagning.

- Nya applikationer erbjuder direkt en "Cast"-knapp från appen. Google Foto, Spotify, 7digital och iPlayer Radio är alla nu Cast-aktiverade.

- Chromecast-appen söker efter innehåll inuti appar för att du inte ska behöva gå in i varje app och leta efter det du vill se.

- Fast Play - Denna funktion tillsammans med förbättrade Wi-Fi-funktioner gör att Chromecast kan upprätta en anslutning mycket snabbare och spela upp innehåll mer sömlöst när du trycker på "Cast"-knappen.

780
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Visa innehåll från mobilen på din TV-skärm
  • 4K UHD, HDR
  • Ansluter genom HDMI
Läs mer Chromecast Ultra
Chromecast
Chromecast

Chromecast - vägen till bättre underhållning

Chromecast har ny design och förbättrade funktioner. Du får bland annat förbättrad Wi-Fi-anslutning med tillgång till både 5GHz-bandet och standard 2.4GHz-bandet. Du kan nu streama film, musik och spel med högre bandbredd än tidigare, samtidigt som du håller buffringen till ett absolut minimum. 

Fick du ett gratis Viaplay-abonnemang med din Chromecast? Gratisperioden aktiveras när du aktiverar Viaplay-appen på din Chromecast.

Chromecast - vad är det?

Chromecast är en liten mediaströmningsenhet som ansluts till din TV via HDMI-porten. Därefter kan du använda din mobila enhet, exempelvis mobiltelefon eller surfplatta, och streama TV-program, filmer, sport, spel och mycket annat till TV:n. Chromecast är kompatibel med de flesta enheter och fungerar med iPhone®, iPad®, Android-mobiler eller -surfplattor, Mac®- och Windows®-datorer och Chromebook**.

Chromecast - vad är det?
Mobilen som fjärrkontroll med Chromecast

Mobilen som fjärrkontroll

Med Chromecast förvandlar du mobilen en fjärrkontroll. Tryck bara på cast-knappen i dina kompatibla appar och börja titta. Sök, spela upp, pausa och mycket annat direkt från mobilen. Det är helt enkelt ett bättre sätt att spela video, musik och spel på TV:n

Obegränsad tillgång till underhållning

Du kan välja mellan tusentals TV-program, filmer, låtar, sport, spel och mycket annat***. Upptäck alla appar som förgyller underhållningen med Chromecast.

Chromecast - underhållning
Chromecast - appar

Spegla Android-skärmen eller casta webbläsaren Chrome

Om du har en mobil eller surfplatta med Android kan du spegla skärmen direkt på TV:n. Du kan även använda din bärbara dator för att ”casta” webbsidor från webbläsaren Chrome. I stort sett allt innehåll online kan castas.

”Plug and Play”

Kom igång med tre enkla steg:

Chromecast fungerar redan med enheterna du redan har. Därför behöver du bara koppla in den på baksidan av din HDTV och i strömuttaget, ansluta den till Wi­Fi­nätverket och börja casta från din mobil, surfplatta eller bärbara dator.

Chromecast, kom igång med tre enkla steg

Specifikationer

Mått:
Enhet: 51,9 x 51,9 x 13,49 mm
Paket: 124,4 mm x 42,85 mm x 124 mm
Strömkabel: 1,75 m
 
Vikt:
39,1 g
 
Portar och kontakter:
HDMI
Mikro-USB
 
Minne:
N/A (512 MB DDR3L)
 
Färg:
Svart
 
Upplösning:
1 080 p
 
Anslutning/nätverk:
Wi-Fi 802.11ac (2,4 GHz/5 GHz)
 
Ström:
5 V, 1 A stickkontakt
 
Förpackningen innehåller:
Chromecast
Strömkabel
Strömadapter

Krav:

- TV med HDMI-port
- Wi-Fi-nätverk
- Kompatibel dator eller mobil enhet.

**Operativsystem och enheter som stöds: Android 4.1+, iOS 7.0+, Windows 7, Mac OS X 10.7, ChromeOS

***Tillgänglighet och prestanda hos vissa funktioner, tjänster och appar beror på enhet och nätverk och det kan hända att de inte är tillgängliga överallt. Prenumeration kan krävas, och ytterligare villkor och/eller ändringar kan tillämpas.