Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Köp Chromecast och få Viaplay i 3 månader

Köp Chromecast - få Viaplay i 3 månader

Erbjudandet gäller för nya Viaplay-konton t.o.m. 28.02.2019 och gäller vid köp av Chromecast Ultra och 2:a generationens Chromecast. Koden hittar du i Chromecast- förpackningen, och du löser in den på viaplay.se/chromecast.

Köp Chromecast och få Viaplay i 3 månader
Chromecast Ultra

Chromecast Ultra - snabbare, bättre och med 4K

Med Chromecast Ultra ger Google dig allt du redan har fallit för i Chromecast och mycket mer därtill. Streama filmer, TV-serier och musik i högre kvalitet, förstärk upplevelsen med skarpa och levande bilder i 4K Ultra HD och HDR*. Chromecast Ultra gör dessutom streamingupplevelsen både snabbare och mer friktionsfri.

*För att se innehållet i 4K eller HDR är det nödvändigt med en 4K eller HDR-TV och pålitlig internetuppkoppling.

Mediaspelare ger dig möjlighet att dela din media från din smartphone eller surfplatta till en större skärm. Du kan enkelt visa dina bilder och videos till andra eller streama media från tusentals olika appar. En mediaspelare gör en äldre Tv smart och får äldre högtalare att fungera som ett multiroom-system.

Chromecast Ultra mediaspelare

Chromecast Ultra ger dig otroliga TV-möjligheter

Chromecast Ultra är den lilla, nätta enheten från Google som gör det möjligt med media-streaming från din enhet och direkt in i TV:n. Med Chromecast Ultra är det mobilenheten som är din avsändare och du har din egen TV-kanal i händerna med tusenvis av möjligheter inom både film, TV och musik. Styr showen direkt från mobilen och synka in en värld av möjligheter.

Chromecast Ultra mediaspelare

Mediaspelare med 4K Ultra HD

Med den nya mediaspelaren Chromecast Ultra får du en helt ny totalupplevelse där bilderna blir skarpare och färgupplevelsen djupare med 4K Ultra HD och HDR. Även om du inte har en 4K TV kan Chromecast Ultra ändå visa den bästa bildkvaliteten som är möjlig. Låt dig underhållas av 4K-anpassat innehåll* från tusenvis av applikationer som Netflix och YouTube och se fram emot timmar av underhållning.

Chromecast Ultra mediaspelare

Chromecast Ultra – snabbare och bättre

Chromecast Ultra ger dig en snabbare användarupplevelse med blixtsnabb laddningstid och friktionsfri streaming. Dessutom har Chromecast Ultra en inbyggd Ethernet-adapter som ger dig möjlighet att koppla Chromecast direkt till routern, för att säkra maximal hastighet på tröga WiFi-anslutningar. Med Chromecast Ultra kan du även använda telefonen som vanligt, trots att den används som en streaming-källa, för att du ska kunna fortsätta svara på meddelanden och telefonsamtal utan att avbryta filmvisningen.

Chromecast Ultra mediaspelare

Ditt digitala innehåll - på stor skärm

Netflix, YouTube och Spotify - men allra viktigast - dig själv. Med Chromecast Ultra kan du få ditt eget innehåll direkt från din enhet och till din egen TV. Bjud hem vänner för bildvisning på storskärm, surfa via Chrome-webbläsaren eller låt dig underhållas av annat digitalt innehåll direkt från webbläsaren och upp på den stora skärmen. Den enkla uppkopplingen av Chromecast forvandlar vardagsrummet till en digital samlingspunkt, där allt du behöver är Chromecast Ultra, TV:ns HDMI-ingång, ström och internet.

775
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Visa innehåll från mobilen på din TV-skärm
  • 4K UHD, HDR
  • Ansluter genom HDMI
Läs mer Chromecast Ultra
376
 
 
  • Casta underhållning till din TV
  • Dual-band WiFi-ac
  • Ansluts via HDMI
Läs mer Chromecast (generation 2)