Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Bild av Chromecast Ultra och Chromecast 3

Chromecast Ultra och Chromecast 3

Med Chromecast Ultra och Chromecast 3 blir TV-upplevelsen ännu bättre. Chromecast Ultra ger dig innehåll i 4K UHD-kvalitet, medan 3 generation Chromecast är snabbare än sina tidigare modeller. Streama dina favoritmodeller från Netflix, Viaplay, HBO eller YouTube.

*För att se innehållet i 4K eller HDR är det nödvändigt med en 4K eller HDR-TV och pålitlig internettillång.

Vad är Chromecast?

Chromecast är en liten, smidig mediaspelare från Google som gör så att du kan streama innehåll direkt från din smarttelefon, surfplatta eller dator till din TV. Med Chromecast Ultra är det din mobilenhet som är avsändaren, och du har din egen TV-kanal i händerna med tusentals av möjligheter inom både film, TV och musik. Styr showen direkt från mobilen och upplever en ny värld av innehåll på TVn. I videon kan du lära dig mer om hur mediaspelare fungerar.

 Bild av Chromecast 3

Vad är skillnaden på de Chromecast-modellerna?

Chromecast Ultra kan streama innehåll i Ultra HD 4K-kvalitet. Dvs. att bilderna som visas på skärmen är mer detaljerade, skarpare och klarare än med den andra Chromecast-modellerna. För att innehållet på TV-skärmen kan ses i 4K-kvalitet så behöver du en 4K UHD-TV och att innehållet som du castar är producerat i 4K-kvalitet. Den nya 3 generationens Chromecast är en uppgradering av Chromecast 2. Den är lite snabbare än föregångaren, vilket gör att den börjar castingen några sekunder snabbare och att bilden uppnår full HD-kvalitet lite snabbare.

Chromecast Ultra

Chromecast Ultra

Chromecast Ultra ger dig snabbare användarupplevelse med blixtsnabb och smidig streamingupplevelse. Dessutom har Chromecast Ultra en inbyggd Ethernet-adapter som ger dig möjligheten att koppla Chromecast Ultra direkt till routern, för att säkerställa maximal hastighet på tröga Wifi-kopplingar. Chromecast Ultra låter dig också använda telefonen som vanligt, även när den använda som strömkälla så att du kan svara på sms och samtal – även mitt under favoritserien.

3,2
(38)
389
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Casta underhållning till din TV
  • Dual-band WiFi-ac
  • Ansluts via HDMI
Läs mer Chromecast (generation 3)

Hitta inspiration i några av våra andra artiklar