Information om Corona till våra kunder >>

Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

dbramante1928 - handgjorda kvalitetsprodukter

Handgjord dansk design, kvalitetsläder och en stark social responsibility-politik. Det är essensen bakom dbramante1928, som grundades 2011. Produkterna tillverkas av det bästa lädret. Oavsett vilken produkt du kikar på är de mer än bara snygga, praktiska och kvalitetsskydd och lösningar för din mobil, surfplatta, dator eller klocka. Dbramante1928 står för stil och design, och ger dig möjligheten att skapa ditt eget uttryck.
Man håller en svart dbramante datorväska

Handgjort på en egen fabrik

Alla dabramante1928s produkter är handgjorda på deras egna fabrik i Indien, där fler än 700 välutbildade läderhantverkare jobbar med endast det finaste lädret. Detta lädret gör produkterna hållbara och solida, och kräver hög kompetens för att kunna arbeta med. Du garanteras perfekt kvalitet varje gång.

Kvinna med vit jacka håller en svart dbramante datorväska

Innovativ dansk design

När du använder produkterna får lädret patina, repor, skavanker och märken - som både gör lädret mjukare, men också mer personligt och spännande. Ju äldre läderväskan blir, desto finare och mera unikt blir lädret. Den innovativa designen ger produkten en karaktär som inte kan återskapas, som knyter in en historia lika unik som sin ägares.

Socialt ansvar

Alle dbramante1928s fabriker har testats, godkänts och följer alla krav i REACH-lovgivningen, en europeisk standard om säker hantering av kemikalier. Alla fabrikerna är även ISO-certifierade med Quality Management, Environmental Management och Social Certification.

dbramante1928 tar ansvar for samhället runt fabrikerna genom ett nära samarbete med den danska utvecklingsorganisationen LittleBigHelp. Där arbetas det för att skapa möjligheter för barn som bor på gatorna i Kolkata, genom utbildning, husly, medicin, mat och skydd. Varje gång dbramante1928 säljer en produkt, doneras en del av överskottet till LittleBigHelp. På så sätt kan man som kund och förhandlare vara med och göra en skillnad, då man genom ett köp av en produkt stöder LittleBigHelps arbete.