Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Beställ bredband hos Elgiganten

Beställ Bredband & Digital-TV hos Elgiganten

Ett snabbt bredband och en kraftfull router är nyckeln i det uppkopplade hemmet, och med ett TV-paket kan du få underhållning i världsklass var du än befinner dig. Hos oss kan du jämföra priser och erbjudanden från alla ledande operatörer!


Våra operatörer:

comhem logo
Telia logo
Canaldigital logo
viasat logo
Boxer logo

Allt börjar med ett bra bredband

Antalet uppkopplade enheter i det genomsnittliga svenska hemmet har mångdubblats de senaste åren och våra routrar och modem får jobba hårdare än någonsin. Det trådlösa nätverkets stabilitet och prestanda är avgörande för allt från filmkvällen och mysbelysningen till hemmakontoret och laserskrivaren - därför är det viktigt att du har ett bredband med tillräcklig bandbredd och att du har en router som klarar av flera anslutningar samtidigt.

Hos oss hittar du bredbandsabonnemang från de ledande svenska operatörerna - och i många fall ingår det faktiskt även en bra router. Behöver du hjälp att välja rätt bandbredd? Fråga oss via chatt, telefon eller i våra varuhus!

Brebdnad

Digital-TV - mer än bara en digitalbox

När du hör uttrycket "Digital-TV" tänker du säkert på digitalboxar, SCART-kablar och tablå-TV. Det är inte så konstigt, för det är precis det som operatörernas TV-paket innehållit under många års tid. Idag är dock ett Digital-TV-abonnemang mycket mer än bara så; det är ett fullfjädrat underhållningspaket. Ett TV-paket från någon av de ledande operatörerna ger dig idag funktionsrik hårdvara, hög bildkvalitet och möjligheten att se dina TV-kanaler och favoritserier var du än befinner dig via en streamingtjänst som ingår i abonnemanget.

Teckna ett riktigt bra TV-paket redan idag, så kan du njuta av underhållning i världsklass var du än befinner dig!

Olika tekniker för bredband & TV

antenn

Antenn är den klassiska tekniken för marksänd digital-TV, och den största distributören av antenn-TV är Boxer. Genom att ta emot TV via antenn får du en rad fördelar, som relativt låg kostnad och möjligheten att använda en CA-modul så att du kan ha ett programkort i din TV istället för att ha en digitalbox. Utbudet kan dock vara mer begränsat än exempelvis satellit, och via antenn kan du inte få in bredband som via fiber.

coax

Coax, som är en förkortning av koaxialanslutning, används av Com Hem i de fastigheter som är anslutna till Com Hems kabelnät. Med Coax kan du få mycket hög bredbandshastighet med stabil prestanda och ett brett utbud av TV-kanaler. Dessutom kan du få både bredband och TV från samma uttag i väggen. Du är dock något begränsad i valet av router, då routern måste vara Com Hem-kompatibel.

Fiber

Fiber är idag en av de allra vanligaste teknikerna för distribution av bredband & TV. Fiber har många fördelar - bland annat kan du få mycket höga bredbandshastigheter och TV-signalen är inte väderkänslig på samma sätt som antenn och satellit. Hos oss kan du beställa bredband och TV från Telia, som är en av de mest välkända leverantörerna av fibertjänster i Sverige.

satellit

Satellit, som ofta kallas parabol efter antennen som används, är lösningen för dig som vill ha bästa möjliga TV-upplevelse! Med satellit-TV från Canal Digital eller Viasat får du ett mycket stort kanalutbud och såväl bild- som ljudkvalitet är överlägsen, bland annat tack vare en lägre komprimering. Du kommer dock att behöva välja en annan teknik för bredband, eftersom satellit inte är optimalt för bredbandssignaler.

Vilken typ av teknik för bredband & TV som du kan välja kan variera beroende på vilka anslutningar och vilken utrustning som finns i din fastighet. Kontakta fastighetsägaren för mer information.

Jämför bredbands- & TV-operatörer hos oss

Operatör Comhem Comhem Com Hem Canal Digital Viasat Telia Fiber
Tjänster Bredband och TV Bredband och TV TV Bredband och TV TV
Nät/Teknik Coax, Fiber Fiber Satellit Satellit, Fiber Antenn
Mer info Klicka här Klicka här Klicka här Klicka här Klicka här


Läs mer om våra produkter här: