Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

DJI Air 2S – den ultimata kameradrönaren

Med en 20 MP CMOS-bildsensor, avancerade autopilotfunktioner och en kompakt kropp på mindre än 600 gram är DJI Air 2S den ultimata drönaren för fotografer på språng. Detta kraftpaket låter dig uppleva - och dokumentera - dina upplevelser med häpnadsväckande detaljrikedom.
10 990
 
Jämför
Lägg i kundvagn
Webblager (5+)  
  • 5,4K/30 fps, 4K/60fps video
  • 31 min flygtid
  • Hastighet: upp till 68 kph
Läs mer DJI Air 2S drönare
14 490
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (5+)  
  • 5,4K/30 fps, 4K/60fps video
  • 31 min flygtid, Fly More Combo
  • Hastighet: upp till 68 kph
Läs mer DJI Air 2S drönare Fly More Combo
Man flgeyr drönare på isen med vit häst bakom

Stor värld, stor sensor

DJI Air 2S är utrustad med en 1 tum stor, 20 MP bildsensor och stora 2,4 μm pixlar, detta gör att den kan filma i 5,4K / 30fps och 4K / 60fps-video. Fånga ögonblicket med den rika skärpa och de autentiska färger den förtjänar.

Två personer flyger drönare i skogslandskap

En miljard farger

Tack vare 10-bit Dlog-M-färgprofilen kan drönaren fånga en miljard färger, samtidigt som detaljerna behålls. Högt dynamiskt omfång, hög upplösning och exakt färgåtergivning innebär också att även bilder som tas i dålig belysning förblir skarpa och färgglada.

Sammanlagd Air 2S på en trästubbe

Film i råformat

För optimal flexibilitet i efterredigeringen kan du spela in i RAW. Det dynamiska intervallet på upp till 12,6 steg säkerställer att mer visuell information fångas i varje tagning, oavsett om ljusförhållandena är dåliga eller krävande.

Intelligent HDR-teknik syr ihop flera bilder ill en, vilket ökar bildernas dynamiska omfång utan behov av efterredigering. Detta innebär att du behåller mer av detaljerna hos både highlights och skuggor.

Två DJI Air 2S flyger efter varandra i en skog

MasterShots

Med Air 2S introducerar DJI nu MasterShots, en vidareutveckling av QuickShots. Detta är en avancerad, autonom funktion som ger fotografen tillgång till de bästa bilderna var som helst med ett knapptryck. Välj motiv och drönaren filmar medan den utför tio olika manövrar i följd, samtidigt som motivet är centrerat och i fokus.
DJI Air 2S flyger över isen

Håll motivet i fokus

FocusTrack har tre olika lägen, så det är lätt få Air 2S att cirkulera kring motivet: Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 och Point of Interest 3.0.

Spotlight 2.0

Kameran håller motivet i mitten av bilden medan du spiralflyger eller tar närbilder. Med zoomfunktionen kan du komma närmare motivet på ett säkrare sätt.

ActiveTrack 4.0

Följ ämnet sömlöst, medan drönaren samtidigt passar sig för hinder. Om den tappar bort motivet kommer drönaren snabbt låsa fokus igen när den flyger.

Point of Interest 3.0

Ta perfekta cirkelbilder med motivet mitt i bildramen.
Produktbild av Air 2S sedd nedifrån

Uppmärksam på omgivningen

DJI Air 2S kan följa omgivningen i fyra riktningar: uppåt, nedåt, framåt och bakåt. Algoritmerna för APAS 4.0, Advanced Pilot Assistance System är förbättrade jämfört med tidigare versioner och gör det möjligt för DJI Air 2S att undvika hinder vid högre hastigheter och mer komplexa scenarier.

Produktbild av sammanlagd Air 2S

OcuSync 3.0

Tack vare O3 (OcuSync 3.0) bildöverföring kan DJI Air 2S erbjuda skarp, smidig och pålitlig bildöverföring varje gång du flyger.

Dessutom säkerställer det branschledande AirSense-säkerhetssystemet att drönaren meddelas om den har andra bemannade farkoster i närheten som flygplan och helikoptrar.

Läs mer om Elgigantens produkter: