Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Epoq köksserie Trend Liquorice med integrerade MDA produkter från Elgiganten. title=

Ett svart kök fångar din uppmärksamhet

När du kommer hem till Ville Torikka och Minna Tossavainen i Finland, fångar deras svarta kök omedelbart din uppmärksamhet. Epoqs köksserie, Trend Liquorice, skapar skarpa kontraster i det så annars rymliga och ljusa hemmet. Kring den stora köksön kan vänner och familj samlas för att laga mat tillsammans och njuta av varandras sällskap.
Naturligt ljus som reflekteras vackert på bänkskivan i kvarts. Naturligt ljus som reflekteras vackert på bänkskivan i kvarts. Naturligt ljus som reflekteras vackert på bänkskivan i kvarts.
Minna och Villes helsvarta Epoq kök är trendigt och praktiskt. Minna och Villes helsvarta Epoq kök är trendigt och praktiskt.
De väluttänkta köksdetaljerna ger maximalt förvaringsutrymme. De väluttänkta köksdetaljerna ger maximalt förvaringsutrymme.
Flexibla och smarta lösningar gör köket till den naturliga samlingspunkten. Flexibla och smarta lösningar gör köket till den naturliga samlingspunkten.

Starkt ljus lyser in genom kökets stora fönster i Ville Torikkas och Minna Tossavainens nya hem. Det trendiga, helsvarta köket med öppen planlösning smälter perfekt ihop med de svarta fönsterkarmarna och skapar en spektakulär kontrast till de ljusa väggarna och ljusa golvet. Minimalistiska luckhandtag, svart bänkskiva i kvarts och mörka skåp kombinerat med integrerade hushållsprodukter ger ett elegant helhetsintryck.

Vårt hem är nybyggt och vi ville kombinera vardagsrummet med köket för att få en öppen och praktisk planlösning, där allt har sin plats. Vår dröm var att skapa ett stort utrymme där vi kunde laga mat tillsammans och umgås med våra vänner samtidigt. Svart har alltid varit ett givet val, säger Ville.

Prisvärt drömkök

Ville och Minna önskade stora förvaringsutrymmen i sitt nya kök och en stor köksö som skulle kunna användas som en matplats. Minna skissade på sitt drömkök och tittade på bilder på Pinterest. Paret hade Epoq i sitt förra hem, så Epoq var ett givet val igen.

Vi visste redan att Epoq var rätt kvalitet och rätt pris för oss. Vår byggfirma hade en annan kökspartner men Epoq var bättre – i förhållande till pris och kvalitet. Till exempel var de högkvalitativa bänkskivorna i kvarts mycket billigare hos Elgiganten, och vi fick dessutom ett fantastiskt bemötande i butiken i Raisio. De ändringar vi ville göra var mycket enkla att genomföra och vår köksdesigner var exalterad över att hitta rätt lösningar för oss., säger Ville.

Köksdesignern Janne Hyyrynen designade köket tillsammans med Ville, och därefter tittade Minna igenom skisserna. Tillsammans valde de ut rätt material och storleken på köksön justerades.

Köksön är lite bredare än vanligt, med sittplatser på en sida. När man har en stor köksö är det extra viktigt att se till att det finns tillräckligt med utrymme och kunna röra sig fritt. I Minnas och Villes kök finns det gott om utrymme att röra sig på och många förvaringsmöjligheter. Lådorna är till och med bredare än vanligt för att ge mer förvaringsutrymme, säger Janne.

Ville och Minna är överlyckliga över sitt nya Epoq kök. Ville och Minna är överlyckliga över sitt nya Epoq kök.
Den eleganta köksön erbjuder många förvaringsmöjligheter. Den eleganta köksön erbjuder många förvaringsmöjligheter.
En stor köksö ger plats åt alla saker. En stor köksö ger plats åt alla saker.

Köksö med bra förvaringsmöjligheter

Ville och Minnas praktiska kök erbjuder många förvaringsmöjligheter för koppar, tallrikar, bestick och andra köksredskap. Köksön är perfekt för förvaring av köksutrustning som du använder dagligen. Minnas och Villes favoritdetalj är dock det svarta och dolda eluttaget i köksön.

Eluttaget gör vardagen enklare – det är bekvämt att kunna arbeta samtidigt som man lagat mat. Vår köksö har också smarta förvaringslådor som håller köket organiserat. I vårt gamla kök hade vi inte tillräckligt med förvaringsutrymmen, så det var viktigt för oss att ha det i nya köket, säger Minna.

Tack vare den integrerade spisen i köksön kan Ville laga mat samtidigt som han umgås och pratar med sina vänner. Köksfläkten som hänger från taket ger ett lätt intryck. Minnas favoritdetalj är köksblandaren med beröringsbrytare.
 Ett dolt eluttag i köksön är både smart och praktiskt.

Köket är hemmets hjärta

Ville och Minna trivs i sitt nya hem, som är byggt precis som de vill ha det. Köket är deras favoritr. Där spenderar de mycket tid tillsammans, även om ingen anser sig vara en mästerkock.

Allt fungerar utmärkt i vårt nya kök, köksapparaterna är smart utplacerade och vi har massor av utrymme och ytor. Köket har flera smarta detaljer som gör matlagningen rolig och enkel. Köket syns till och med från ingången så det är viktigt att det ser bra ut. Vi har redan fått mycket beröm och vi tycker köket är både imponerande och praktiskt. Precis som vi ville ha det! , säger Minna och ler.

Villes och Minnas kök:

Köksserie: Trend Liquorice

Bänkskiva: Quartz Gobi, svart, 40mm

Diskbänk: Blanco Nova antracit

Köksblandare: Blanco Linus

Övrigt: Kesseböhmer förvaring, Twist-uttag

Trend series

See all Epoq series

Pil med texten: Gå till Epogs framsida

Läs mer om våra produkter här: