Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Epoq – köksglädje för alla

Epoq - funktionella kök med elegant design

Målet med Epoq är att ge våra kunder det köket de har drömt om. Vi ger våra kunder detta genom att fokusera på funktionalitet och flexibilitet, samtidigt som vi erbjuder bra kvalitet och snygg design för ett bra pris.
Epoq-kök säljs i Norge, Danmark, Sverige och Finland

Vår historia

Epoq-historian började 2004 i Göteborg. Tidigare Ikea-anställda grundade basen för Epoq som existerar i dag. I början såldes köken enbart online, men genom åren så har Epoq växt från en liten kökstillverkare till en väletablerad kökstillverkare. 2008 gav sig Elgiganten in i en ny marknad, kök, och köpte 50% av Epoqs aktier. Bara några år senare så köpte Elgiganten den resterande delen av Epoq, och blev huvudägare.

2011 hade Epoq tre kökssäljare i norska butiker, men sedan dess så har Epoq växt enormt. I dag har vi över 300 kökssäljare i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Vårt mål är att hjälpa dig att hitta rätt kök, eller bygga den perfekta tvättstugan.

Ett Epoqkök täcker dina behov

Vår filosofi

Vår filosofi är helt enkelt att ingen ska ha exakt samma kök. Vi bor, lever och är på olika sätt. Ingen har exakt samma omständigheter som någon annan. Speciellt när det gäller kök. Vissa har stora familjer, andra har små familjer och andra bor helt själv. Vissa spenderar mycket tid i köket, medan andra nästan aldrig är där.

Vissa har stora kök, medan andra vill flytta köket så att de får en trerumslägenhet istället för en tvårums. För vissa är köket husets hjärta, för andra ett perfekt avslut på en kväll ute på stan. Oavsett hur du vill ha det så är tanken att köket ska vara som du vill ha det.

Epoq ger dig många möjligheter

Härliga köksupplevelser

För vissa så är köket en plats där magi skapas, medan för andra så är köket en plats för att fylla magen före man beger sig vidare. Oavsett vad du önskar från ditt kök så kan Epoq leverera det. Vi har moderna kök med hög kvalitet till ett lågt pris. Vi kompromissar inte på varken funktionalitet, material eller lösningar, men erbjuder dig hellre bra kvalitet och läcker design.

Vi sprider glädje och bra köksupplevelser med hjälp av spännande färger på köksluckorna, och smarta lösningar anpassade efter dina behov. Vårt stora utbud av stommar och köksluckor passar också utmärkt i tvättstugan och som garderober. Hos oss hittar du både moderna, traditionella, färglada, svarta och vita kök - något för alla. Möjligheterna är många - dina drömmar är långt från omöjliga.!

Pil med texten: Gå till Epogs framsida
Funktionellt och vackert kök är hemmets hjärta

Se våra Epoq-kök

Upptäck vårt köksuniversum där du kan förverkliga dina köksdrömmar. Här hittar du bland annat vår köksplanerare och utbud av köksprodukter. Här kan du också få köksinspiration, tips och trix samt information om montering.

Se våra inspirationsgallerier och artiklar här

Se vårt inspirationsgalleri

Klassiskt eller modernt? Få köksinspiration och se olika lösningar för tvättstuga i vårt bildgalleri.

Beställ planeringstimme hos Elgiganten

Boka gratis planeringsmöte hos oss

Här bokar du 90 minuter köksplanering med en av våra köksspecialister i din Elgigantenbutik. Tjänsten, där du också kan få råd gällande tvättstuga, är kostnadsfri och utan förpliktelser.