Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Fråga oss om dammsugare

Experter från Elgiganten hjälper dig att välja dammsugare, robotdammsugare eller sladdlös dammsugare - och sedan bekräftar eller motbevisar vi några myter. Titta här!

Vilken dammsugare ska jag köpa?

Vilken dammsugaren du ska välj beror på hur stort ditt hem är och var du behöver den. Elgiganten har både robotdammsugare, handdammsugare och traditionella dammsugare med påse.

De traditionella är bra för möbler och mattor som kräver extra sugkraft.

Robotdammsugaren kan köras på natten, så du slipper se den.

Handdammsugaren kan tas med ut i bilen. Den kan stå i ett skafferi, så den inte tar plats.

Du kan välja vad du vill: Vi har allt.

Se alla våra dammsugare och rengöringstillbehör.


Den bästa dammsugaren för hundhår?

Om du har en hund som fäller kan du skaffa en dammsugare designad för hundhår. Ett borsthuvud drar upp håret från mattor och möbler, medan ett filter sorterar bort bakterier och damm från hundhåren.

Lär dig mer om dammsugare för husdjursägare.


Kan spindlar krypa ur dammsugaren?

Många frågar om spindlar kan krypa ut ur dammsugaren. Vi har dammsugare med påsar som stänger sig, så om du suger upp en spindel kommer den inte ut igen. Vi kan vägleda om vilken som är bäst för att suga upp spindlar.


Batteritid på handdammsugare?

Batteritiden för handhållna dammsugarna har utvecklats kraftigt- nuförtiden kan de dammsuga i upp till en timme. Med snabbladdaren kan dammsugaren köras nästan obegränsat länge. Batteriets livslängd är inte längre ett problem.

Därför bör du välja handdammsugare.


När kan jag dammsuga lägenheten?

Du bestämmer när du vill dammsuga, men med till exempel en robotdammsugare kan du göra det när du är på jobbet. Med handdammsugare kan du dammsuga på bara fem minuter. Vi har även dammsugare med låg ljudnivå.

Kolla in våra tysta dammsugare.

Bli inspirerad av våra andra artiklar: