Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra 5G – Förbeställ nu och optimera ljudupplevelsen!

Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra 5G

Galaxy Note 20 5G har kraften som skapar effektivitet och utvecklar din kreativitet. Galaxy Note 20 Ultra 5G tar steget vidare och är Samsungs mest kraftfulla mobil för produktivitet. Telefonerna ger dig tillräckligt med kraft och kapacitet för lång tid av arbete eller massiv underhållning utan avbrott. Kameran på upp till 108 MP, ger dig den kreativa friheten som tidigare bara var möjlig med en systemkamera. För dig som verkligen vill maximera ditt liv och din tid.

Skulle du kunna tänka dig en Samsung Galaxy Note 5G i grönt? – Kom till oss! Färgen finns endast på Elgiganten.

Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra 5G – kraft för arbete

Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra 5G

Kraften i nya S-pen

Den har känslan av en riktig kulspetspenna. Hemligheten är den supersnabba responsen (9 ms på Note 20 Ultra och 26 ms på Note 20). Du kan använda den snabbt och enkelt på skärmen, utan att låsa upp eller öppna en app. Dina anteckningar synkroniseras automatiskt till exempelvis Microsoft Word eller OneNote. Med pennan kan du också styra presentationer och sätta ljus på det viktiga med Air Pointer. Den kan också användas som fjärrkontroll till kameran.

Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra 5G

Kraft för att jobba flexibelt

Galaxy Note 20 5G-serien erbjuder en smidig och enkel trådlös koppling mellan dator och mobil. Du kan utnyttja mobilens appar och enkelt flytta filer mellan enheterna. Anteckningar som du gör med S Pen sparas och synkas automatiskt med Microsoft Outlook, Office och OneNote. Med uppdaterade Samsung DeX kan du enkelt och trådlöst koppla din Note 20 Ultra till en extern skärm och jobba bekvämt och effektivt, ungefär som på en dator.

Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra 5G – kraft för skapande och underhållning

Samsung Galaxy Note 20 Ultra Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Samsung Galaxy Note 20 Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra 5G

Möjligheter som en avancerad systemkamera

Galaxy Note 20-serien har egenskaper som en systemkamera, men är mycket enklare att använda tack vare kraftfull AI. Fota, filma, redigera och lägg upp online på nolltid. En revolutionerande bildsensor på 108 MP i Note 20 Ultra tillsammans med laser autofokus ger extrem skärpa i dina bilder. Bildsensorn i Note 20 är 64 MP. Och eftersom bilderna blir så skarpa i båda telefonerna kan beskära och förstora för att lyfta fram detaljerna.

Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra 5G

Nyttja kreativiteten med upp till 5x optisk zoom och 50x Space Zoom

5x optisk zoom tillsammans med AI i Note 20 Ultra skapar 50x Space Zoom. Det gör det möjligt att komma riktigt nära och fortfarande få superhög kvalitet i bilden. Tillsammans med intelligent bildstabilisering ger det möjligheter som tidigare bara fanns med en avancerad systemkamera. Tack vare 30x Space Zoom tillsammans med 3x optisk zoom i Note 20 får du med alla detaljer utan att kompromissa med bildkvaliteten.

Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra 5G

AI och skarpa bilder trots mindre ljus

Galaxy Note 20-serien har en extremt ljuskänslig kamera. Det betyder att du kan ta bilder med mycket djup och skärpa, även i svagt ljus. Tack vare kombinationen av stor bländaröppning, högklassig optik och stora kamerasensorer släpper kameran in maximalt med ljus. Dessutom kan artificiell intelligens hjälpa dig att automatiskt välja de 5-14 bästa bilderna. Så du behöver inte tänka på att ta en serie av bilder, för kameran gör det åt dig.

Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra 5G

Filma i imponerande hög 8K-upplösning

Skapa proffsiga videor genom att filma i superskarpa 8K. Du kan också i efterhand välja ut stillbilder i videon och fånga de omöjliga ögonblicken som du inte hade hunnit ta med en stillbild. Du kan zooma medan du filmar och skapa både dramatiska och komiska effekter. Du kan bättre följa dina inspelningar eller kommentera dem med hjälp av trådlösa hörlurar eller headset. Rena ljudinspelningar kan göras direkt via mikrofonen på ditt trådlösa headset.

Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra 5G – kraft för grym gaming

Xbox Game Pass

När du spelar med Xbox Game Pass har du tillgång till över hundra spel, och Galaxy Note 20 5G-serien är din spelkonsol som du alltid har till hands. Du kan koppla till en extern handkontroll och utnyttja 5G-nätet och WiFi 6 där det finns tillgängligt. Äkta gamingkänsla med minimalt lagg.

Dynamisk skärm på 120 Hz

120 Hz är dubbelt så hög uppdateringsfrekvens på skärmen jämfört med Galaxy Note 10. Du får knivskarpa, nyansrika bilder och bättre flyt när du spelar. Den dynamiska uppdateringen anpassas automatiskt efter vad som behöver uppdateras i bilden. Det ger mindre strömförsörjning och förlänger batteriets livslängd. Den kraftfulla processorn och uthålliga batteriet bidrar förstås också till en optimal gamingupplevelse.

Kraft för ett exklusivt ljud

Galaxy Note 20 5G-serien har AKGs välkända studioljud och Dolby Atmos-ljudteknologi. Dessa smartphones erbjuder helt enkelt en fantastisk ljudupplevelse, oavsett om du använder de inbyggda högtalarna eller hörlurar.

Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra 5G – framtidssäker med kraft för optimerad prestanda

Med Galaxy Note 20 Ultra 5G får du kraften att jobba effektivt och tillräckligt med batteritid för att koppla av efteråt.

Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra 5G

Kraft för det snabba 5G-nätet och WiFi 6

För maximerad effektivitet och hastighet är Galaxy Note 20-serien självklart redo för det supersnabba 5G-nätet, som snart är utbyggt. Även WiFi-teknologin är uppgraderad till WiFi 6, som gör mottagningen stabilare och upp till 20 gånger snabbare i miljöer där många WiFi-nät konkurerrar eller krockar, exempelvis i offentliga stadsmiljöer.

Läs mer: Vad är 5G?

Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra 5G

Kraft för ett uthålligt och snabbladdat batteri

Intelligent 24+ batteri räcker i mer än ett dygn vid normalt användande. Batteriet kan snabbladdas till över 50% på 30 minuter. Självklart kan du dela laddning trådlöst till enheter som stöder Qi-standarden, till exempel Galaxy Buds.

Läs mer: Samsung Galaxy Buds.

Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra 5G

Kraft för optimerad prestanda

Den intelligenta processorn optimeras med AI, vilket maximerar effektiviteten, och energiförbrukningen kan anpassas efter vad du gör med mobilen. Arbetsminne på 8 GB i Note 20 och 12 GB i Note 20 Ultra, samt lagringsminne på 256 GB ger dig möjligheterna att göra mer! Om du behöver ännu mer, finns det också plats i Note 20 Ultra för ett microSD-kort, som ger upp till 1 TB extra lagringsminne. Här finns alltså kapacitet för krävande arbetsuppgifter och att köra många appar och program samtidigt. Och självklart blir gamingen ett större nöje med kraften som Galaxy Note 20-serien har att erbjuda.

Originaltillbehör för Samsung Galaxy Note 20-serien

Inga produkter

 

 • Hållbart flipfodral
 • För Samsung Galaxy Note 20 5G
 • Transparent framsida
  
 
Samsung Galaxy Note 20 5G LED View fodral (svart)
Webblager (100+)  
Webblager (100+)  

 • Hållbart flipfodral
 • För Samsung Galaxy Note 20 5G
 • LED-display på fodralet
  
 
 

 • Hållbart flipfodral
 • För Samsung Galaxy Note 20 Ultra
 • LED-display på fodralet
  
 
 

 • Hållbart flipfodral
 • För Samsung Galaxy Note 20 Ultra
 • Transparent framsida