Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 HTC Vive & Viveport VR

HTC Vive VR och Viveport

Virtual reality på sitt bästa

Ta på dig HTC Vive-hjälmen på ditt huvud och lev dig in i en virtuell verklighet. En verklighet där enbart dina fantasier sätter gränser. Upplev, utforska, skapa och kommunicera med dina vänner på helt nya sätt. HTC Vive kommer bjuda på oförglömliga ögonblick i ditt vardagsrum. Viveport är stället där du hittar det bästa VR-materialet, och med Viveport Subscription har du tillgång till att uppleva allt. 

HTC Vive Pro – virtual reality i en förbättrad version

Med HTC Vive Pro kan du upptäcka virtual reality på ett helt nytt sätt. Vive Pro har en förbättrad design som är skönare, ger bättre möjligheter till rörelse och sitter ännu bättre än tidigare. Dessutom får du en Hi-Fi-3D ljudupplevelse och en större skärmstorlek med högre upplösning. Upplev det största spelbiblioteket och de bästa titlarna med HTC Vive Pro.

HTC Vive Pro


Viveport

Viveport & Viveport Subscription

Utnyttja HTC Vive VRs sanna kraft med Viveport och Viveport Subscription.
För alla HTC Vive-ägare är de första två månaderna gratis. Vart reser du härnäst?

Viveport

Viveport är appbutiken som har det bästa VR-materialet som är tillgängligt till HTC Vive. Över 200 olika spel, upplevelser och applikationer för att du ska kunna leva dig in i VR-världen. Utforska nya världar, lev dig in i läskiga historier, spela spel i VR och skapa helt nya saker. Viveport öppnar dörrarna till en värld där endast fantasin sätter gränserna.

Viveport Subscription

Viveport Subscription är bästa sättet att upptäcka Viveports alla applikationer, spel och allt material till ett fast månadspris. Medlemskapet låter dig ladda ner fem (5) appar eller spel som du får använda obegränsat i två månader.
Under de tre första dagarna har du möjligheten att byta till nya appar eller spel, eller behålla de du redan valt.

Avbryt ditt medlemskap när du önskar genom Viveport eller Viveports hemsida.Den bästa VR-underhållningen

Den virtuella världens möjligheter är I princip obegränsade. HTC Vive ger dig ett stort utbud med VR-material som gör din upplevelse oslagbar. 

När du köper en HTC Vive får du nu två månader gratis med HTC Vive-abonnemang på köpet – så att du kan prova lite olika spel. Och dessa 3 spel är Richie’s Plank Experience, Tilt Brush och Everest VR Experience.

Richie's Plank Experience

Richie’s Plank Experience

Ta hissen 160 meter rakt uppåt. Richie's Plank Experience testar din förmåga att gå på planka på toppen av en skyskrapa. Gör din upplevelse ännu mer verklig genom att lägga en riktig planka på golvet. Inte något för dig med höjdskräck!

 Everest VR Experience

Everest VR Experience

Upplev känslan av att bestiga Mount Everest, världens allra högsta berg. Följ med äventyrare och utforska ikoniska ställen som Basecamp Base Station, farliga Khumbu Glacier, övernatta på 4th Camp och bestig världens topp. Fantastiska naturtrogna detaljer gör denna VR-upplevelse till något helt speciellt.


HTC Vive

Designad I samarbete med Valve är HTC Vive ett av de mest sofistikerade VR-systemen på marknaden för hemmabruk. Systemet som ansluts till en dator består av en VR-hjälm, två handskydd samt avancerade sensorer som övervakar rörelserna genom användningen. Många säkerhetsfunktioner förhindrar skador. HTC Vive tar med dig på en oförglömlig färd till den virtuella verkligheten.

Minimum systemkrav för att köra HTC Vive

Stationär PC

 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 eller bättre
 • CPU: Intel Core i5- 4590 tillsvarande eller bättre
 • Minne/RAM: 8GB+ RAM
 • Video Output: 1x HDMI 1.3
 • Port: 3x USB 3.0
 • OS: Windows 7 SP1 (64bit) eller nyare
 • Drivers: Oculus – 361.91 och nyare. HTC – 361.75 och nyare


Bärbar PC

 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 980*
 • CPU: Intel Core i7- 6700HQ eller bättre
 • Minne/RAM: 8GB+ RAM
 • Video Output: 1x HDMI 1.3
 • Port: 3x USB 3.0
 • OS: Windows 7 SP1 (64bit) eller nyare
 • Driver: Oculus – 361.91 och nyare. HTC – 361.75 och nyare

*GeForce GTX 970M och 980M uppfyller inte minstakraven.

Letar du efter en hårdvara till HTC Vive? Kolla in vårt utbud av VR Ready från Nvidia.

6 790
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (25+)  
 • 2x1080x1200 OLED-panel
 • 90 Hz uppdateringsfrekvens
 • 360 graders rörelsesensorer
Läs mer HTC Vive VR glasögon (svart)