Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

HTC Vive

HTC Vive
HTC Vive

Samarbete med Valve

HTC Vive samarbetar med Valve för att kunna ge dig den bästa virtuel reality upplevelsen. Med den senaste VR tekniken tar Vive med dig på en resa du inte kommer att glömma. Bland annat har man en framåtvänd kamera som plockar upp saker i ditt rum och blandar in dem i din VR upplevelse.

Innhold til HTC Vive

Innehåll till HTC Vive

Det kommer att finnas en uppsjö av olika innehåll till HTC Vive i framtiden. Virtual Reality spel utvecklas av många av de största och mest erkända spelutvecklarna. Det handlar inte bara om spel, i framtiden kan räkna med att uppleva shopping, sociala medier och mycket mer i den virtuella verkligheten.

HTC Vive

Två handkontroller

Två handkontroller - en för varje hand - och sensorer som kopierar dina rörelser och för in dem i spelvärlden. Vive är användarvänlig och bekväm, den gör att alla, från hardcore gamers till barnfamiljer, kan få en helt fantastisk upplevelse, tack vare den nya spännande tekniken.

HTC Vive - Smart Headset
HTC Vive - Smart Headset
HTC Vive - Smart Headset

Smart headset

Headsetet har remmar som kan justeras efter just ditt huvud och ser till att det är bekvämt att ha på sig. Dessutom kan det justeras så att det passar olika typer av glasögon. En kamera är riktad framåt, vilket gör att element från den verkliga världen blir en del av den virtuella. Med bildupplösning på 2160 x 1200 pixlar blir grafiken och rörelserna häpnadsväckande. Två sensorer registrerar rörelser, så att du kan röra dig inuti den virtuella världen. De medföljande handkontrollerna har hela 24 sensorer per kontroll och kan därför spåra minsta rörelse. Sensorerna är synkroniserade och bara en av dem behöver vara anslutna till ström. Med HTC Vive är du verkligen inne i spelet och får uppleva en virtuell värld du aldrig sett maken till.

Minimum systemkrav för att köra HTC Vive

Stationär PC

 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 eller bättre
 • CPU: Intel Core i5- 4590 tillsvarande eller bättre
 • Minne/RAM: 8GB+ RAM
 • Video Output: 1x HDMI 1.3
 • Port: 3x USB 3.0
 • OS: Windows 7 SP1 (64bit) eller nyare
 • Drivers: Oculus – 361.91 och nyare. HTC – 361.75 och nyare

Bärbar PC

 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 980*
 • CPU: Intel Core i7- 6700HQ eller bättre
 • Minne/RAM: 8GB+ RAM
 • Video Output: 1x HDMI 1.3
 • Port: 3x USB 3.0
 • OS: Windows 7 SP1 (64bit) eller nyare
 • Driver: Oculus – 361.91 och nyare. HTC – 361.75 och nyare

*GeForce GTX 970M och 980M uppfyller inte minstakraven.

Letar du efter en hårdvara till HTC Vive? Kolla in vårt utbud av VR Ready från Nvidia.

HTC Vive logo

Få VR-spel på köpet!

Köper du en HTC Vive i perioden 30/5 till 30/6 2017 får du VR-spelet Star Trek: Bridge Crew på köpet! Du får dessutom VR-spelen Richie's Plank och Everest, plus en månads Viveport-abonnemang, helt utan kostnad.

Star Trek: Bridge Crew

Star Trek: Bridge Crew sätter dig och dina vänner i hjärtat på ett rymdskepp, där ni, i egenskap av federationens befälhavare, avgör skeppets och besättningens öde mer era beslut. Star Trek: Bridge Crew är särskilt utvecklat för VR och är det enda spelet som erbjuder en verklighetstrogen inlevelse i Star Treks universum. I spelet skickar federationen ut dig och din besättning som befäl över den nya farkosten U.S.S. Aegis som del av ett viktigt företag att utforska en icke-kartlagd rymdsektor, i hopp om att hitta en passande hemvärld för det decimerade Vulcan-folket. På resan hittar ni slående skönhet och oupptäckta underverk, men även underliga anomalier och okända faror.

Star Trek: Bridge Crew

Viveport

Viveport är en app-butik som är särskilt utformad för VR-innehåll. På Viveport kan du ta del av en hel rad kreativa och spännande appar som gör din VR-upplevelse ännu större och häftigare.

Everest VR och Richie's Plank

Spelpaketet innehåller också spelen Everest VR och Richie's Plank. I Everest får du uppleva världens högsta berg i på ett makalöst nytt, vis och i Richie's Plank kan du också utmana din rädsla för höjder, här genom hisnande balansakter högt upp i luften.

Så gör du för att ta del av erbjudandet:

1. Köp en HTC Vive för att få den medföljande koden i paketet.

2. Aktivera koden på www.vive.com/code och följ instruktionerna.

3. Fya nya koder genereras.

4. Dessa koder kan du sedan använda för att hämta spelen på Viveport/Uplay

HTC Vive

Boka ditt exemplar av HTC Vive idag!

HTC Vive VR glasögon (svart)

9 490
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (50+)  
 • 2x1080x1200 OLED-panel
 • 90 Hz uppdateringsfrekvens
 • 360 graders rörelsesensorer
Läs mer HTC Vive VR glasögon (svart)
HTC Vive

Senast uppdaterad 2016-08-24 08:21:32

Märke

Kategori

Produktnamn

Varuhus

Kampanjer och info