Hoppa över navigation

Oura

Upptäck Oura – Den revolutionerande smartringen. Oura-ringen och Oura-appen fungerar sömlöst tillsammans för att ge medlemmarna exakta och personliga hälsodata, insikter och vägledning varje dag. Oura-ringen är elegant, bekväm och har hög precision. Läs mer på denna sida.

The Revolutionary Oura Smart Ring

Företaget Oura grundades i Uleåborg i Finland och är utvecklare av den revolutionerande smarta Oura-ringen. Tillsammans med Oura-appen ger Oura-ringen medlemmarna exakta, personliga hälsodata, insikter och vägledning varje dag. Oura-ringen är elegant, bekväm och har hög precision – med avancerad sensorteknik och upp till 7 dagars batteritid registrerar den din sömn, aktivitet, återhämtning och mer därtill.

Oura-medlemskapet förbättras ständigt med nya funktioner och produktuppdateringar som gör det mer personligt än någonsin att hålla koll på din hälsa. Den första månadens Oura-medlemskap är kostnadsfritt för nya medlemmar, därefter kostar det 5,99 EUR/månad.

Prova ut rätt storlek innan du köper: Oura-ringens storlekar motsvarar inte vanlig ringstandard. För att få bästa möjliga upplevelse är det viktigt att du provar ut rätt storlek för just dig.

Oura Ring Gen3 – den revolutionerande smartringen

Prova ut rätt storlek med Ouras ringutprovningssats innan du bestämmer dig, så säkerställer du bästa möjliga upplevelse.

Oura Ring Gen3 kommer i två olika modeller:

Horizon: en helrund design med avrundade kanter.
Heritage: en klassisk design med avfasad platå.

Oura-medlemskapet förbättras ständigt med nya funktioner och produktupp-dateringar som gör det mer personligt än någonsin att hålla koll på din hälsa. Den första månadens Oura-medlemskap är kostnadsfritt för nya medlemmar, därefter kostar det 5,99 EUR/månad.

Köp till en extra laddare – perfekt på semestern, affärsresor eller när som helst då batteriet börjar ta slut.

   
   
   
   
   
   
   

Bläddra igenom hela urvalet nedan.

Sortera efter
1–48 av 94 produkter