Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Huawei MatePad Pro surfplatta - gränslös kreativitet

MatePad Pro är med en FullView-skärm, Kirin 990-processor och Harman Kardon-ljud den perfekta surfplattan för arbete och underhållning. Lägg vikt på dina idéer, inte på tekniken - MatePad Pro löser det åt dig. Med tillbehör som M-Pencil och det magnetiska tangentbordet blir MatePad Pro en fullvärdig bärbar dator.
6 499
 
Jämför
Köp produkt
Webblager (100+)  
Gäller t.o.m. 200831
  • 10.8" QHD-skärm
  • EMUI 10.0.1
  • 6 GB RAM, 128 GB-lagring
Läs mer Huawei MatePad Pro WiFi 128 GB surfplatta
AppGallery

AppGallery – utforska på ett säkert sätt

Du kan hitta många appar i Huawei AppGallery. Det är Huaweis motsvarighet till Play Store. Du kan använda AppGallery för att söka, ladda ner, hantera och dela mobilappar. AppGallery innehåller en grundlig undersökningsmekanism för att garantera att alla appar är säkra att ladda ner och använda. Alla tänkbara appar, både nyttiga och roliga, kan laddas ner i AppGallery.

Läs mer: Vad är AppGallery?

 Huawei MatePad Pro, tangentbord och M-Pencil

Köp Huawei MatePad Pro före den 31 augusti 2020, få tangentbord och M-Pencil (värde 2699 kr) på köpet

Fullför dessa steg för att ta del av erbjudandet:

  1. Gå in på consumer.huawei.com/
  2. Registrera din personliga information. S/N-nummer hittar du på etiketten på botten av din surfplatta.
  3. Ladda upp en bild av ditt kvitto.
  4. Bekräftelse på registrering skickas på mejl.

Erbjudandet gäller 1 gång per enhet och enbart under kampanjperioden 1 juni – 31 augusti, 2020. Vid frågor angående kampanjen kontakta Huawei´s kundtjänst på +46 8 512 555 55

Huawei M-Pencil

Den helt nya Huawei M-pen med sin stilfulla design ger en upplevelse precis som att skriva på ett papper. M-pen håller dina tankar i sync, anteckna under ett möten, gör inköpslistor och frigör din kreativitet.

Pennspetsen är tillverkad av noggrant utvalda material. Skrivupplevelsen är följsam med mycket låg latens. Pennan har 4096 nivåer av tryckkänslighet och fångar upp varje förändring i dina rörelser och tryck. Lägg pennan mot ovansidan på din tablet så fäster den enkelt och laddas trådlöst. På bara en timme är pennan fulladdad. Du är alltid redo för att göra en snabb notering eller anteckning.

Huawei’s tangentbord

Anslut det smarta magnetiska tangentbordet och känn den behagliga skrivupplevelsen med hela 1,3 mm tangentnedslag känns det precis som att skriva på en laptop. Det smarta tangentbordsfodralet erbjuder dig att ställa din HUAWEI MatePad Pro i två olika vinklar så att du kan anpassa beroende på ljusförhållande och omgivning. Tangentbordet fungerar också som ett skyddande fodral - inte nog med det, när du öppnar fodralet väcks din surfplatta automatiskt och du kan börja använda den direkt.

 Huawei MatePad Pro

Skärmen är skonsam mot dina ögon

Huawei’s nya surfplatta stoltserar med 2560 x 1600 pixlars upplösning, och en pixeltäthet på 280 PPI. Med 90% skärmyta och skärmkanter så tunna som 4,9 mm ger 10,8 tums FullView-skärmen en enastående visningsupplevelse oavsett om du ser på fotografier eller bara får lite jobb gjort. Mörka och ljusa detaljer upplevs som levande och kristallklara tack vare plattans DCI-P3-färgåtergivning och en ljusstyrka på hela 540 nits. Med sin TÜV Rheinland-certifiering minskar skärmen det blåa ljuset och skyddar dina ögon medan du använder din HUAWEI MatePad Pro.

 Huawei MatePad Pro

Stilfull och sofistikerad design

Den 460 g tunna surfplattan är noggrant designad för att bara portable och samtidigt tålig. Den integrerade antenndesignen bidrar till det stilrena uttrycket. De lätt rundade kanterna gör din Huawei MatePad Pro bekväm att hålla i händerna. Vart du än reser följer Huawei MatePad Pro med dig med stil.

 Huawei MatePad Pro

Revolutionerande prestandaökning

Tack vare Kirin 990 chipsetet har Huawei MatePad Pro en kraftigt förbättrad prestanda samtidigt som den är mer energieffektiv. Den inbyggda NPU:n samarbetar aktivt med processorn för att optimera allokering av resurser. Grafikprocessorn med grafikturbo levererar ännu bättre upplevelse för bilder, filmer och grafik.

 Huawei MatePad Pro

Kraftfullt ljud

Sin kompakta storlek till trots levererar Huawei MatePad Pro ett kraftfullt ljud med sina fyra kanaler och fyra högtalare, med Histen 6.0. Ljudet har finjusterats i samarbete med Harman Kardon® för att återge rika akustiska detaljer. När du har möten eller spelar in ljud används hela 5 mikrofoner som är placerade runtom plattan och brusreducering för att du alltid skall höras klart och tydligt.

MatePad Pro laddar en mobil

Behåll kraften

Som första Huawei-platta stödjer Huawei MatePad Pro 15 W trådlös laddning och 7,5 W omvänd trådlös laddning för att kunna ladda upp andra enheter när du är på språng. Med 20 W snabbladdning kan plattan användas i 3 timmar med bara 30 minuters laddning. Det stora batteriet ger upp till 12 timmars användning.

Man använder MatePad Pro och mobiltelefon i en bil

Huawei Share med Multi-screen Collaboration

Efter anslutning kommer din telefons skärm att visas på din Huawei MatePad Pro och båda enheterna fungerar som en. Telefonens skärm visas på in surfplattas skärm och du kan enkelt integrera med din telefon direkt från din Huawei MatePad Pro. Nu kan du enkelt ringa, skicka meddelanden och se foton på din telefon på tabletskärmen. Du kan också dra och släppa filer mellan de två enheterna. Samarbete mellan dina enheter är lättare än någonsin.

6 499
 
Jämför
Köp produkt
Webblager (100+)  
Gäller t.o.m. 200831
  • 10.8" QHD-skärm
  • EMUI 10.0.1
  • 6 GB RAM, 128 GB-lagring
Läs mer Huawei MatePad Pro WiFi 128 GB surfplatta

Läs mer om Elgigantens produkter: