Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

HUAWEI Sound X – högtalare med ljud från Devialet

Huawei Sound X är en kompakt Hi-Fi-högtalare med ett kraftfullt ljud. Bluetooth-högtalaren har två synliga subwoofers så att du både kan se och känna den mullrande basen. Huawei Sound X är utvecklat i ett samarbete med Devialet – ett välkänt kvalitetsmärke inom Hi-Res-ljud.
1
(1)
3 490
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Samutvecklad med Devialet
  • Push-Push Acoustic-design
  • Huawei Share, Wi-Fi, Bluetooth
Läs mer Huawei Sound X Bluetooth högtalare (starry night)
 HUAWEI Sound X

Ljud från Devialet

Huawei har gått ihop med Devialet för att skapa en fantastisk ljudupplevelse bland Bluetooth-högtalare. HUAWEI Sound X utnyttjar kraften i Devialets Speaker Active Matching-teknik (SAM®), som skräddarsyr ljudet efter högtalarnas egenskaper. Det innebär att de dubbla subwooferna reproducerar ljudsignaler i realtid, och ger dig ett Hi-Fi-ljud så som det är tänkt att låta. Basen går så lågt som 40 Hz, så att du verkligen kan se, höra och känna vibrationerna.

 HUAWEI Sound X

Liten storlek – kraftfullt ljud

HUAWEI Sound X är Hi-Res-certifierat, vilket innebär att du kan vara säker på att den levererar ett äkta förlustfritt ljud, som är identiskt med den digitala ljudkällan som den kommer ifrån. Högtalaren är utrustad med sex kraftfulla tweeters som använder HUAWEI-ljudalgoritm för att producera ett fantastiskt surroundljud med mäktig rymdkänsla. Varje tweeter är individuellt designad för att ge bästa möjliga ljud, och tillsammans pressar de högtalarens frekvens så högt som 40 Khz.

 HUAWEI Sound X och en mobiltelefon

Huawei Share Audio

Om du lyssnar på en låt på din mobiltelefon och vill ta den till nya höjder, kan du trycka den mot HUAWEI Sound X. Då får du en ännu bättre ljudupplevelse med dubbla subwoofers och automatiska ljudfältmedvetenhet. Gör dig redo för en helt ny musikupplevelse!

 HUAWEI Sound X

Elegant design med synlig subwoofers

HUAWEI Sound X har en elegant design med pekkänsliga knappar och en glansig yta som gör högtalaren både behaglig att ta och se på. Högtalarens unika design skapar ett fönster in mot subwooferna, så att du både kan se och höra basen. Knapparna är omslutna av en cirkel med färgglatt ljus, som lyser och förändras i takt med musiken – perfekt när du vill skapa en härlig stämning.

Läs mer om Elgigantens produkter: