Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max. Den största uppgraderingen någonsin av proffskamerasystemet. Super Retina XDR-skärm på 6,1 eller 6,7 tum med Pro Motion, som är snabbare och ännu mer responsiv. Blixtsnabbt A15 Bionic-chip. Supersnabbt 5G. Tålig design och branschledande vattentålighet (IP68). Och ett stort språng för batteritiden.

iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max kan förbokas från och med 17 september kl. 14:00.

iPhone 13 Pro

Pro. Rakt igenom.

Följsam och responsiv Super Retina XDR-skärm med ProMotion. Stor uppgradering av kamerasystemet som skapar nya spännande möjligheter. Exceptionellt hållbar. Ultrasnabbt A15 Bionic-chip.
Och banbrytande batteritid. Det är Pro. Nu kör vi.

Design

Tål stötar. Och blickar.

En design som är lika snygg som den är tålig, med rostfritt stål av kirurgisk kvalitet, Ceramic Shield och branschledande vattentålighet (IP68).

Rostfritt stål av kirurgisk kvalitet

Tålig design med Ceramic Shield

Proffskamerasystem

Stor uppgradering av kameran. Större möjligheter.

En massiv uppgradering av hårdvaran möter superintelligent mjukvara och ger makrofoto med ultravidvinkel, 3× optisk zoom på telekameran och nattläge på alla kamerorna.

Makrofoto gör minsta detalj storartad

Släpper in upp till 2,2 gånger mer ljus för bättre bilder och videor

Makrofoto gör minsta detalj storartad

Cinematiskt läge

Byt fokus.
Skapa drama.

Filma med kort skärpedjup och gör automatiskt eleganta fokusövergångar mellan olika motiv i bilden, så att du kan berätta din historia på ett ännu mer kreativt sätt.

1 TB

1 TB lagring — gott om plats för alla dina bilder och videor

Skärm

Hej, ProMotion.

Upplev Super Retina XDR-skärmen med ProMotion. Den adaptiva uppdateringsfrekvensen på 120 Hz och den otroliga grafikprestandan gör att du kan skrolla, svepa, titta och spela som aldrig förr.

Chip och batteri

Ren. Rå. Kraft.

Upplev hastigheter du bara kan få med Pro. Ett chip kraftfullt nog att klara avancerade uppgifter. Och ett jättesprång för batteriet som nu räcker hela dagen.

Helt ny femkärnig grafik-processor

med kraften som krävs för att driva den avancerade skärmen med ProMotion

Upp till 28 timmars videouppspelning

Supersnabba Neural Engine

driver cinematiskt läge, Smart HDR 4 och mycket mer

Varför iPhone

Inget annat är som iPhone.

Smart prestanda

Det Apple-designade chippet gör allt snabbare, strömsnålare och intelligentare.

Skyddar din integritet

Allt är utformat för att hålla din information privat och skyddad.

Håller länge och behåller värdet

iPhone är gjord för att hålla och behåller sitt värde längre än andra smartphones.

Hållbarhet

iPhone är designad med miljön i åtanke och tillverkas av återvunna material.

Jämför

Vilken iPhone passar dig?

Produktnamn
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max
iPhone 13
Bilder
Finish
Översikt
Mobil uppkoppling
Kamera
Chip
Batteri
Tålighet

MagSafe-tillbehör

Snäpp fast ett magnetiskt skal, en plånbok eller båda två.

En ny serie tillbehör som är enkla att fästa och ger snabbare trådlös laddning. De kan matchas och kombineras på hur många sätt som helst – du kommer garanterat att hitta en kombination som passar dig.

AirTag

Det enklaste sättet att hitta dina saker.

Sätt fast AirTag för att hålla reda på dina saker. Och enkelt se var de är i appen Hitta.

Särskilda villkor

Skärm: Skärmen har rundade hörn som följer den elegant välvda designen och är placerade inom ett rektangulärt format. Uppmätt som diagonalen i en rektangel är skärmen 5,42 tum (iPhone 13 mini), 6,06 tum (iPhone 13, iPhone 13 Pro) respektive 6,68 tum (iPhone 13 Pro Max). Den faktiska skärmytan är något mindre.

Vattentålighet: iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 och iPhone 13 mini står emot vatten, stänk och damm. De har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP68 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 6 meter i upp till 30 minuter). Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte att ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin.

Fotografering i svagt ljus: Upp till 2,2× bättre bildkvalitet i svagt ljus med vidvinkelkameran på iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max (jämfört med föregående generation).

Kapacitet: Det lediga utrymmet är mindre och varierar beroende på flera faktorer. En standardkonfiguration tar upp cirka 11 GB till 14 GB utrymme (med iOS och förinstallerade appar) beroende på modell och inställningar. De förinstallerade apparna tar upp ungefär 4 GB. Du kan ta bort dem och återställa dem om du vill. Lagringskapaciteten kan ändras beroende på mjukvaruversion och kan variera mellan olika enheter.

Mobilnät och trådlöst: Surfabonnemang krävs. 5G och LTE är endast tillgängliga på utvalda marknader och hos utvalda mobiloperatörer. Hastigheterna baseras på teoretisk genomströmning och påverkas av lokala förhållanden och ditt val av operatör. Kontakta din operatör eller besök apple.com/se/iphone/cellular för mer information om stöd för 5G och LTE.

Ström och batteri: Batteritiden beror på nätverkskonfigurationen och många andra faktorer. De faktiska resultaten varierar. Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och kan så småningom behöva bytas ut av ett Apple-serviceställe. Batteritiden och antalet laddningscykler varierar beroende på användning och inställningar. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries/ och apple.com/se/iphone/battery.html.

Tillgänglighet: Vissa funktioner är inte tillgängliga i alla länder eller områden.

SharePlay: Kommer i slutet av 2021.

Tillbehör: Tillbehör säljs separat.

AirTag: Precisionssökning fungerar med iPhone 11 eller senare (utom iPhone SE, andra generationen).

© 2021 MARVEL