Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Jul hos Elgiganten

Julen är tillbaka och det är dags att hitta den perfekta julklappen. Önskelistan är lång och förväntningarna är höga. På Elgiganten gör vi vårt bästa för att du ska få en stressfri jul. Här hittar du all praktisk information du behöver när du handlar hos oss. Du kommer att erbjudas julkampanjer samt få ta del av julklappsidéer och julklappsönskningar för hela familjen. God jul.

Viktig information
– Så förbereder du inför julen på bästa sätt

Julklappstips och julklappsönskningar 2019
– Hitta julklappar till dina nära och kära

Knapp med texten: Julklappar till henne
Knapp med texten: Julklappar till honom
Knapp med texten: Julklappar till barnen
Knapp med texten: Julklappar till mor- och farföräldrar
Knapp med texten: Julklappar under
Knapp med texten: Julklappar under
Knapp med texten: Julklappar under

Jultema: Gaming

 • Xbox Game Pass - spel och innehåll till Xbox och dator
  Xbox Game Pass - spel och innehåll till Xbox och dator
  Få obegränsad tillgång till över 100 spel till dator och Xbox med Game Pass. Game Pass Ultimate ger dig även Xbox Live Gold och många andra godsaker.
  Läs mer
 • Köp din Fortnite-utrustning hos Elgiganten
  Köp din Fortnite-utrustning hos Elgiganten
  Fortnite bjuder på adrenalinfyllda matcher i sitt välkända Battle Royale-läge där du kämpar mot 99 motståndare, antingen för dig själv eller med ett lag på fyra. Är du en ivrig spelare, men du saknar något för att vinna? Elgiganten har tillbehöret till alla plattformar, vare sig du spelar på dator, PlayStation 4 eller Xbox One!
  Läs mer
 • Julklappstips som gör gamern glad
  Julklappstips som gör gamern glad
  Gaming har växt otroligt mycket och möjligheterna är oändliga. Här får du våra bästa tips för att glädja familjens gamern på julafton.
  Läs mer
 • Minecraft
  Minecraft
  I Minecraft kan du utforska en mängd olika äventyr. Bygg det du önskar i Creative Mode eller utforska världar i Survival Mode. Massiva multiplayer-servrar låter spelare på plattformar som Windows 10, Xbox One, PS4, Nintendo Switch eller mobil spela tillsammans. Utforska nya uppdrag och få det bästa gaming-tillbehöret hos Elgiganten.
  Läs mer
Visa alla 11

Få inspiration till bra julklappar

 • Årets julklappar 2019
  Årets julklappar 2019
  Oavsett om du är sen eller tidig med att hitta julklappar kan det vara svårt att veta exakt vad du letar efter. För att göra det enklare att hitta den perfekta julklappen har vi samlar våra julklappsfavoriter för 2019.
  Läs mer
 • Den perfekta julklappen - detta innebär den!
  Den perfekta julklappen - detta innebär den!
  Vad är den perfekta julklappen och hur hittar du den? Att ge är en glädje i sig, men ingenting är lika roligt som när julklappen verkligen uppskattas. Läs mer om hur du hittar den rätta julklappen och låt dig inspireras!
  Läs mer
 • Julklappar till barn
  Julklappar till barn
  Letar du fortfarande efter årets julklappar till dina barn? Underlätta letandet genom att kika på denna lista över våra bästa julklappstips till barn och ungdomar.
  Läs mer
 • Julklappar till mor- och farföräldrar
  Julklappar till mor- och farföräldrar
  Saknar du en julklapp till morföräldrarna? Julen närmar sig och vi hjälper dig med julklappstips till mor- och farföräldrar.
  Läs mer
Visa alla 9

Se till att du firar en hållbar jul

 • Hållbara förpackningar
  Hållbara förpackningar
  Elgiganten tänker på framtiden när det tackas nej till onödigt papper och plast. Vi har minskat förbrukningen av plastpåsar med 53 procent mellan 2017 till 2018.
  Läs mer
 • Säker återvinning: Så nollställer du din mobil
  Säker återvinning: Så nollställer du din mobil
  Känner du dig osäker på att lämna in din gamla mobiltelefon för återvinning? Följ denna guide för att se till att all personlig information raderas från din gamla telefon och att den är fabriksåterställd.
  Läs mer
 • Var och hur återvinner man?
  Var och hur återvinner man?
  Vad gör man egentligen med använda batterier, var ska man göra sig med en gammal hårfön och gör det verkligen något om man kastar en gammal mobiltelefon i soporna? Här kommer några tips för hur du ska hantera ditt elavfall och återvinna det på rätt sätt.
  Läs mer
 • Kasta elavfall på rätt sätt
  Kasta elavfall på rätt sätt
  När din elektronik närmar sig sitt slut måste du göra dig av med den på rätt sätt. Våra kunder är duktiga på att välja hållbar elektronik, samt återvinning av gammal.
  Läs mer

Få ännu fler julklappstips

 • Nintendo Switch - den allsidiga hybridkonsolen
  Nintendo Switch - den allsidiga hybridkonsolen
  Nintendo Switch är lika bra i vardagsrummet, uppkopplad mot en stor TV, som den är på bussen eller tåget. Spela varsomhelst, närsomhelst med Nintendo Switch!
  Läs mer
 • WD Black - Specialbyggd lagring med prestanda för gaming
  WD Black - Specialbyggd lagring med prestanda för gaming
  Oavsett om du är en PC- eller konsolgamer, överträffar WD_Black-hårddiskarna normen när det gäller att leverera den höga kapacitet, prestanda och pålitlighet som krävs för stora spelsamlingar. Den ger dig konkurrensfördelar i såväl ditt gamla favoritspel som i de senaste speltitlarna.
  Läs mer
 • Pokémon Sword och Pokémon Shield
  Pokémon Sword och Pokémon Shield
  Pokémon Sword och Pokémon Shield, de senaste tilläggen till huvudserien med Pokémon RPG, kommer till Nintendo Switch den 15.11.2019. Köp Pokémon Sword och Shield Dual Pack hos Elgiganten.
  Läs mer
 • Ring Fit Adventure för Nintendo Switch
  Ring Fit Adventure för Nintendo Switch
  I Ring Fit Adventure kan du utforska en stor värld och slåss mot fiender genom att använda riktiga träningsövningar. Två nya Nintendo Switch-tillbehör, Ring-Con och Ben Strap, ingår. Dessa tillbehör upptäcker dina rörelser och förvandlar dem till handlingar i spelet.
  Läs mer
Visa alla 5