Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Till startsida
Tillbaka till startsidan för våra kökssidor
Våra köksmodeller
Se alla våra köksmodeller och luckor
Boka Tid
Boka kostnadsfritt möte med en av våra köksspecialister

Ljust och fräscht. Modernt och minimalistiskt. Lantligt och rustikt eller charmigt och ombonat. Ett kök kan se ut på så oändligt många sätt. Vi har kök för alla smaker och prisklasser och ett brett utbud av vitvaror, köksmaskiner och hemelektronik som kan hjälpa dig förverkliga just dina köksdrömmar.

Välkommen in till närmaste Elgiganten-varuhus och låt dig inspireras. Du kan även boka kostnadsfri köksrådgivning här.

Vi har en vision om att skapa köksglädje för alla. Det ska vi uppnå genom att erbjuda smarta kök i alla prisklasser. Vi har över trettio varianter av kök. Få kan stoltsera med vårt enorma utbud av vitvaror, köksmaskiner och hemelektronik som passar i kök. Du är självklart välkommen till ditt närmaste Elgiganten-varuhus om du vill ha vägledning av våra köksspecialister, du kan även boka kostnadsfri köksrådgivning här.

Rådgivning – låt våra köksrådgivare reda ut i röran

Elgigantens köksspecialister hjälper dig med råd och idéer och kontrollerar att köket blir funktionellt.

Boka 90 min köksplanering med en av våra köksspecialister i ditt lokala Elgiganten-varuhus. Tjänsten är gratis och utan förpliktelser. Ta med aktuella mått. Om du redan har ritat ett kök som du vill beställa utan ändringar kan du också boka tid för köksavslut/betalning. Du bör då boka 30 minuter.


Sortiment

Här hittar du en stor del av vårt sortiment. Vi utökar kontinuerligt sortimentet som visas på Elgiganten.se men vissa produkter och luckor syns ännu inte här och köps istället via våra köksspecialister i varuhus.