Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Epoq Designer är vårt nya ritverktyg för kök

Ritverktyg för kök - Epoq Designer

Det helt webbaserade Epoq Designer-ritverktyget är enkelt att använda, och gör det enklare än någonsin att planera ditt drömkök. Börja planera ditt nya kök redan i dag.

Varför ska du använda en köksplanerare?

Att bygga ett nytt kök är en stor dröm för många, men det kan också vara en utmaning att hitta ett kök som passar din stil och dina behov. Man ska ta många val, och man ska dessutom ta hänsyn till mycket. Med en köksplanerare blir det enklare för dig att skapa drömköket precis som du vill ha det.


Du kan också testa dig fram med olika möjligheter och testa köksmodeller, färger och uppsättningar. En köksplanerare ger dig inte bara översikt över hur ditt kök kan se ut, det ger dig också ett prisförslag. Placera ut vitvaror och bestäm själv vad ditt kök ska bestå av. En köksplanerare gör det dessutom enklare att ta konkreta val eftersom du kan se olika möjligheter och välja det som passar dig och din stil.

Så kommer du igång med Epoq Designer

Välj butik och logga in med ditt användarnamn på elgiganten.se

Logga in eller skapa en ny användare

Skapa ett nytt projekt


Välj lucka och stil

Definiera var dörrar och fönster är

Välj, rotera och placera skåp

Anpassa ett skåp


 Köksplanering

Har du tänkt på det här?

Det är mycket man måste tänka på när det gäller planeringen med nytt kök. Små och stora detaljer ska på plats, och de här ska gärna fungera perfekt tillsammans. En sak är rummets kapacitet och storlek, men också hur det här området används i dag. Det kan dessutom vara smart att tänka över vad man vill ha ut av köket, använder man köket mycket eller lite? Vill man att köket ska vara en samlingspunkt och en social plats? Förutom själva användningen kan det också löna sig att tänka på vilka behov man har för uppbevaring och hur många köket ska fungera för. Dessutom ska det väljas diskbänk, kranar, knoppar, fronter och luckor. Hur är tillgången på dagens stickkontakter? Vilken ventilation har man? Med en köksplanerare hittar man enklare lösningar på alla frågor, och man kan enklare jobba sig mot ett svar på både de designmässiga och funktionella utmaningarna.

Pil med texten: Gå till Epoq startsida