Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Nytt ritverktyg kommer inom kort!
Välkommen in till butik och låt en av våra köksspecialister hjälpa dig att planera ditt nya kök. Klicka här >>
Smart att använda ritverktyg

Ladda ned ritverktyg

Det finns många saker att tänka på när du ska planera ett nytt kök. Ritverktyget Kitchen Planner från Epoq är ett bra steg att börja med. Du börjar med att välja rummets form, storlek, placera dörrar och fönster samt välja stil för att skapa en mall som du kan arbeta utifrån. Sedan fyller du på med Epoq-skåp, fronter, vitvaror och så vidare. Gillade du inte färgen på köksbänken? Enkelt! Välj en annan. Med Kitchen Planner har du möjlighet att planera ditt nya kök ner i minsta detalj – och se hur ditt nya drömkök kommer se ut när det är färdigt innan du beställer det. Nytt ritverktyg kommer inom kort!

 Köksplanerare

Varför ska du använda en köksplanerare?

Att bygga ett nytt kök är en stor dröm för många, men det kan också vara en utmaning att hitta ett kök som passar sin stil och behov. Man ska ta många val, och man ska dessutom ta hänsyn till mycket. Med en köksplanerare blir det enklare för dig att skapa drömköket precis som du vill ha det. Med riktigt verktyg kan du få exakta mått och form på rummet. Du kan också pröva dig fram med olika möjligheter och testa köksmodeller, färger och uppsättningar. En köksplanerare ger dig inte bara översikt över hur ditt kök kan se ut, det ger dig också en prisöversikt. Placera ut vitvaror och bestäm själv vad ditt kök ska bestå av. En köksplanerare gör det dessutom enklare att ta konkreta val eftersom du kan se olika möjligheter och välja det som passar dig och din stil.


 Köksplanering

Har du tänkt på det här?

Det är mycket man måste tänka på när det gäller planeringen med nytt kök. Små och stora detaljer ska på plats, och de här ska gärna fungera perfekt tillsammans. En sak är rummets kapacitet och storlek, men också hur det här området används i dag. Det kan dessutom vara smart att tänka över vad man vill ha ut av köket, använder man köket mycket eller lite? Vill man att köket ska vara en samlingspunkt och en social plats? Förutom själva användningen kan det också löna sig att tänka på vilka behov man har för uppbevaring och hur många köket ska fungera för. Dessutom ska det väljas diskbänk, kranar, knoppar, fronter och luckor. Hur är tillgången på dagens stickkontakter? Vilken ventilation har man? Med en köksplanerare hittar man enklare lösningar på alla frågor, och man kan enklare jobba sig mot ett svar på både de designmässiga och funktionella utmaningarna.

Nytt ritverktyg kommer inom kort!
Välkommen in till butik och låt en av våra köksspecialister hjälpa dig att planera ditt nya kök. Klicka här >>
Pil med texten: Gå till Epogs framsida