Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

– Du vill jobba på ett företag som bryr sig

Hanna Bergfäldt är ansvarig för HR och PD. Hon bidrar till att Elgigantens medarbetare får möjlighet att utvecklas på sina jobb.

”Medan resten av branschen backar så går vi framåt.”

– Josef Bensadoun, försäljningschef Elgiganten Phone House

Som en Gigant är du del i något mycket större

Hos oss kan du gå hur långt som vill. Vi har ett härligt driv och massor av möjligheter. Vad vill du göra och hur långt vill du gå? VD Niclas är ett levande exempel: Han började som deltidsanställd säljare i butik.

Elgigantens Ledningsgrupp

På Elgiganten har vi många möjligheter till att utvecklas och göra karriär. Som du ser är vi många som jobbat länge på företaget. Det beror på att vi har kul på jobbet och att alla bryr sig om våra kunder och medarbetare.

Niclas Eriksson

VD

Har arbetat inom Elgiganten sedan 1995 och har bland annat varit varuhuschef, försäljningschef, marknadschef och driftchef. Tillträdde som VD den 1 maj 2012. Född 1973.

Hanna Bergfäldt

Head of HR and People Development

Ansvarig för HR-funktionerna inom bolaget. Hanna har arbetat inom bolaget sedan 2017 och kom då närmast från rollen som HR-Manager på Gant Sweden AB. Född 1976.

Anders Lindblom

Head of Operations

Har arbetat inom Elgiganten sedan 2002. Började karriären som avdelningledare och har sedan varit varuhuschef, regionsansvarig, försäljningschef för Data och Radio/TV. Född 1971.

Josef Bensadoun

Försäljningschef Elgiganten Phone House

Josef började på Phone House 2013 som ansvarig för Phone House försäljningskanaler. Nu är han ansvarig för Elgiganten Phone House egenägda butiker. Född 1979.

Per Handell

Kedjeledare franchise

Ansvarig för Elgigantens franchiseverksamhet. Har jobbat inom bolaget sedan 1995, bla som varuhuschef i Norrköping & Linköping. Född 1966.

Johan Järnliden

Marknadschef

Ansvarig för all marknadsföring inom bolaget. Kommer från Phone House där han varit marknadschef sedan 2003. Innan dess var han nordisk marknadschef på Forex. Född 1974.

Joakim Lindberg

Försäljningschef Vitvaror och Hushållsprodukter

Ansvarar över försäljningen av produktkategorin vitvaror. Joakim har arbetat inom bolaget sedan 1997 bla som avdelningsledare och bitr varuhuschef. Född 1976.

Andreas Ehnsiö

Försäljningschef Business to Business

Ansvarig för Elgigantens Företagsförsäljning. Har jobbat på Elgiganten sedan 2005, bla som avdelningsledare och ansvarig för Elgigantens e-handel. Född 1982.

Mark Hammarberg

Försäljningschef Data

Ansvarar för försäljning av produktkategorin Data. Mark har arbetat inom bolaget sedan 1997, bla som avdelningsledare och produktchef data och inköpare för Elkjop i Norge. Född 1978.

Fredrik Petersson

Ekonomichef

Arbetade som controller i bolaget 1995-1999. Därefter gjorde han några år som business controller inom bl.a. Siemens innan han kom tillbaka till Elgiganten 2006. Född 1972.