Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

LG G6 - storskärm i miniformat

Med den fantastiska 5,7” FullVision skärmen slår LG:s nya telefon LG G6 det mesta när det gäller smartphones. Skärmen, som är omsluten av en elegant metalldesign, ger dig en bildkvalitet för visuellt innehåll som närmast kan liknas vid en bioupplevelse. Telefonens Quad HD+ upplösning som stöttas av Dolby Vision förstärker denna känsla. LG G6, som också är utrustad med en bredvinkel-kamera på både fram- och baksida, lever sannerligen upp till epitetet en stor telefon i ett litet format.

En häpnadsväckande skönhet i en kropp av metall

5,7” FullVisionTM skärmen är en skärm som slår det mesta vi har sett i mobiltelefonins värld. Den eleganta skärmen är inpackad i en kompakt metallkropp som ser till att telefonen är lika skön att hålla i som den är att navigera.

Vi tror att du kommer att överraskas av hur intelligent och funktionell denna telefon är. Skärmen, som har IPS Quad HD+, ägnar sig ypperligt åt snaps och surf men också video och mobil gaming.

Med LG G6 får du 18:9 visning med en videokapacitet som är så spektakulär att du skulle kunna tro att du sitter i en biosalong.

LG G6 - En telefon med en sömlös design”
LG G6 - En telefon med en sömlös design

Upplevt visuellt underhåll som aldrig förr

LG G6 stöttar både Dolby Vision och HDR10, vilket betyder att du kan uppleva visuellt underhåll precis som det var meningen att det skulle ut.

Dolby Vision innehåll kan dessutom ses i fyra olika lägen vilket ger dig en rad olika möjligheter när det gäller videovisning.

En kamera som ser till att alla får plats i bilderna

LG G6 har en Dubbel-baksideskamera med både 13 MP Wide Angel och 13 MP Standard. Detta ger dig möjligheten att smidigt byta utsnitt och skifta mellan normal- och vidvinkelkamera, vilket gör att du enkelt kan ta bilder av exakt det du ser.

Frontkameran är på 5 MP och är, precis som den bakre kameran, en Wide Angel-kamera vilket ser till att alla får plats i bilderna när det är selfie/groupie-dags.

Om du är en passionerad Instagram-fotograf är LG G6 också ett ypperligt val då kan du välja mellan 4 olika kvadratiska foto-lägen.

LG G6:s kamera ser till att alla får plats i bilderna
LG G6 - klarar det mesta

Tål det mesta

Även om LG G6 framförallt är en teknisk och vacker produkt är den faktiskt också förvånansvärt tuff och tålig. Telefonen har både damm- och vattenresistent med IP68 klassificering och är också stöttålig.

Telefonens hållbara egenskap är praktisk på många vis. Du kan exempelvis tryggt och säkert prata i telefonen även när det hällregnar utomhus.

LG G6

Elgiganten är mer än elektronik

Vi jobbar stenhårt för att vara ditt förstaval när det gäller elektronik. Men det handlar inte bara om pris och produkt, utan också om tillit. Elgiganten lägger inte bara vikt på det som händer innan du har köpt en vara, men också om det som händer efteråt. Elgiganten handlar om så mycket mer än elektronik – det handlar om dig.

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Ta vara på dina viktiga filer och oersättliga minnen. Alla dokument och bilder tryggt sparade på en plats, tillgängligt överallt! Med KNOWHOW Elgiganten Cloud får du både lagringsplats och kontinuerlig säkerhetskopiering på internet.

Senast uppdaterad 2017-03-30 12:24:54