Bluffsamtal och falska meddelanden med Elgiganten som avsändare Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Ljusa upp hemmet på ett smartare sätt med Philips Hue

Philips Hue är ett personligt system för trådlös belysning som snabbt kan styra belysningen och skapa rätt stämning till alla situationer. Skapa liv som blomstrar i ditt smarta hem med världens bästa nätverksbelysning.
 Philips Hue White

Philips Hue önskar dig välkommen hem. Oavsett vart du är kan du styra dina lampor från din smartphone eller surfplatta. Du kan också automatisera din belysning så att det ser ut som att du är hemma även när du inte är det. Det handlar om att göra livet lättare.

 Philips Hue White ambiance

Philips Hue White ambiance har möjligheten att väcka dig, ger dig mer energi och gör det lättare för dig att läsa, koncentrera dig och ta det lugnt. Gör dina rutiner till ögonblick som du kan njuta av, och skapa helt rätt stämning i alla situationer med urvalet av läcker, naturlig belysning.

 Philips Hue White og color

Gör belysningen i ditt hem till en helt unik upplevelse. Testa dig fram med färger, eller synkronisera smartbelysningen med musik, spel och film. Välj mellan hundravis av appar som ger dig många möjligheter, enbart din fantasi sätter gränserna för vad som är möjligt.

Upplev miljoner av färger, och styr allting från din smartphone

Anslut dig till Philips Hue

Enkel uppstart. Kräver ingen installation.

Aktivera din Philips Hue-belysning

1. Aktivera din Philips Hue-belysning.

Philips Hue uppstart av Bridge

2. Starta upp din Bridge.

Ladda ner Philips Hue-appen

3. Ladda ner Philips Hue-appen

Föreställ dig din belysning

Föreställ dig din belysning

Philips Hue handlar om belysning, men lika mycket om vad du kan föreställa dig. Tänk att vakna upp till en soluppgång varenda dag, eller sätt rätt stämning när du läser historia för barnen när de ska sova. Om du vill att sportuppdateringarna ska vara ännu mer färgrika går det, och om du är på semester kan du slå på belysningen så det ser ut som du är hemma. Philips Hue måste upplevas för att du ska förstå alla möjligheterna du har.

 Philips Hue lightstrips

Lightstrips

Philips Hue Lightstrip är den ljusstarkaste och med flexibla ljuskällan du kan föreställa dig. Dessutom kan den formas och fästas på alla ytor, och kan vara upp till 10 meter långa med förlängningar på en meter.

 Philips Hue ljusstyrning

Ljusstyrning

Bygg på Philips Hue-systemet med tillbehör som gör det enklare att använda och styra dina ljuskällor. Styr och anpassa ditt Philips Hue-system med Hue-appen eller med Hue-tillbehör.

 Philips Hue lampor

Lampor

Philips Hue kombinerar det bästa från två världar, och ger dig vanlig belysning och varmvitt ljus i en och samma lampa. Du kan välja mellan bordslampor, hängande lampor, takbelysning och spotlights.

Så här installerar du ditt Philips Hue startkit

Så här lägger du till mer belysning i Philips Hue-appen

Så här parar du Hue-belysning med en ljusdämpare till din Bridge

Så här får du Philips Hue att fungera med Apple Homekit

Senast uppdaterad 2018-09-27 15:21:47