Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Philips Lumea - professionell hårborttagning med ljus (IPL)

Med Philips Lumea får du ett hållbart hårfritt resultat i upp till två månader. Med ljuspulsbehandlingen IPL slipper du inåtväxta hårstrån och irriterad hud, som är vanliga biverkningar vid många andra hårborttagningsmetoder.
Philips Lumea IPL

Slipp stickig hårväxt

I Norden använder åtta av tio kvinnor vanlig rakning för hårborttagning. Detta kan dock leda till besvär som irriterad hud, inåtväxta hårstrån och stickig utväxt redan efter någon dag. Med Philips Lumea IPL slipper du de negativa effekterna av rakning och kan istället njuta av len och hårfri hud i upp till två månader. Kliniska tester visar på att Lumea IPL reducerar hårväxten med upp till 75 % redan efter den fjärde behandlingen.

Philips Lumea IPL

Vad är IPL?

IPL, Intense Pulsed Light, är en ljuspulsbehandling som når ner i hårsäcken och försätter hårsäcken i vila. Håret faller av och dessutom förhindras håret från att växa tillbaka. Detta gör att du får ett långvarigt resultat med silkeslen hy. Teknologin i Philips Lumea IPL har utvecklats ur samma teknologi som används på salonger, därför kan du enkelt få professionella resultat i bekvämligheten av ditt eget hem.

Philips Lumea IPL

Smärtfri behandling

Vid kliniska tester med Lumea har ingen av kvinnorna som använt Lumea IPL upplevt behandlingen som smärtsam, förutsatt att de använt rätt intenstitetsinställningar för deras hud- och hårtyp. För att vara helt säker på att undvika obehag kan du gärna börja testa hur det känns med den lägsta ljusinställningen och gradvis jobba dig uppåt till dina optimala inställningar.

Vilken modell passar dig?

Välj en Philips Lumea som passar dig. Med flera olika IPL-modeller får du maskiner som fyller olika behov. Med den nya modellen Philips Lumea Prestige får du exempelvis en trådlös modell som ger dig flexibilitet, rörlighet och en användarvänlig upplevelse. Detta innebär att du kan få silkeslen hud, när och var du vill. Hårborttagningsmaskinerna kan tryggt användas för både kropp och ansikte. Med upp till fem intensitetsnivåer får du rätt behandling för just din hud- och hårfärg. Med upp till fem olika intensitetsnivåer får du alltid korrekt behandling till just din hud- och hårfärg. Detta görs också med hjälp av den mycket intelligenta SmartSkin-sensorn.


Philips Lumea Essential hårborttagning BRI863

Philips Lumea Essential hårborttagning BRI863

Philips Lumea Essential IPL hårborttagning ger, en kliniskt bevisad, skonsam behandling av huden och reducerar hårväxt med mer än 75% efter fyra behandlingar. En sensor beräknar hudtonen och om huden skulle visa sig vara för mörk avbryts ljuspulseringarna automatiskt. Välj mellan fem inställningar för ljusenergi och få en skonsam och effektiv behandling.

Medföljer:

Adapter: 12V/500 mAh, 400V/60W

Användarmanual

Förvaringspåse

Philips Lumea Avancerad hårborttagning SC1997

Philips Lumea Avancerad hårborttagning SC1997

Philips Lumea Advanced IPL tar bort oönskad hårväxt på ett effektivt och innovativt sätt, både på kroppen och i ansiktet. Du kan nu tryggt använda hårborttagaren till att avlägsna hår på benen, i ansiktet, under armarna, bikinilinjen och resten av kroppen. Du får även med ett litet behandlingsfönster med extra skonsamt filter, för hårborttagning i nacken och ansiktet.

Medföljer:

Precisionstillbehör till ansiktet (2 cm²)

Kroppstrimmer (4 cm²)

Adapter: 24V/1500 mAh

Användarmanual

Etui

Rengöringstrasa

 Philips Lumea -  mjuk och hårfri hud i upp till 8 veckor

Lumea Prestige – BR95000

Philips Lumea Prestige är världens första IPL hårborttagare ett unikt bågat tillbehör för kroppen och ett annat för ansiktet. Prestige följer din kroppsform så att du snabbare kan behandla stora områden som ben, arm eller mage. Det nätta tillbehöret för ansiktet ger dig dessutom en exakt och skonsam behandling av överläpp, haka och käklinje. Du kan även använda Prestige i bikinilinjen eller under armarna. Philips Lumea Prestige fungerar lika fint med eller utan sladd vilken gör den extra lätt och smidig att använda.

Inkluderat:

Precisionstillbehör till ansiktet (2 cm²)

Kroppsbehandlingstillbehör (4,1 cm²)

Adapter: 19,5V /4.000 mA

Användarmanual

Lyxigt etui

Philips Lumea Advanced hårborttagning SC2007

Philips Lumea Advanced hårborttagning SC2007

Philips Lumea Advanced IPL är en komfortabel lösning för effektiv hårborttagning. Enheten har ett specialdesignat munstycke som gör att den även kan användas i ansiktet. Den är smidig och praktisk att använda, mycket tack vare att den är trådlös och ger resultat i salongkvalitet inom hemmets trygga ramar. Du kan dessutom använda den till att avlägsna hår på benen, i ansiktet, under armarna, bikinilinjen och resten av kroppen. Det skonsamma, pulserande ljuset säkrar trygg behandling av alla områden.

Medföljer:

Precisionstillbehör till ansiktet (2 cm²)

Kroppstrimmer (4 cm²)

Laddare med Multi-voltage

Användarmanual

Lyxigt etui

Rengöringstrasa

Se fler intressanta produkter här:

Senast uppdaterad 2019-05-07 19:03:48