Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Philips Lumea - professionell hårborttagning med ljus (IPL)

Med Philips Lumea får du ett hållbart hårfritt resultat i upp till två månader. Med ljuspulsbehandlingen IPL slipper du inåtväxta hårstrån och irriterad hud, som är vanliga biverkningar vid många andra hårborttagningsmetoder.
Philips Lumea IPL

Slipp stickig hårväxt

I Norden använder åtta av tio kvinnor vanlig rakning för hårborttagning. Detta kan dock leda till besvär som irriterad hud, inåtväxta hårstrån och stickig utväxt redan efter någon dag. Med Philips Lumea IPL slipper du de negativa effekterna av rakning och kan istället njuta av len och hårfri hud i upp till två månader. Kliniska tester visar på att Lumea IPL reducerar hårväxten med upp till 75 % redan efter den fjärde behandlingen.

Philips Lumea IPL

Vad är IPL?

IPL, Intense Pulsed Light, är en ljuspulsbehandling som når ner i hårsäcken och försätter hårsäcken i vila. Håret faller av och dessutom förhindras håret från att växa tillbaka. Detta gör att du får ett långvarigt resultat med silkeslen hy. Teknologin i Philips Lumea IPL har utvecklats ur samma teknologi som används på salonger, därför kan du enkelt få professionella resultat i bekvämligheten av ditt eget hem.

Philips Lumea IPL

Smärtfri behandling

Vid kliniska tester med Lumea har ingen av kvinnorna som använt Lumea IPL upplevt behandlingen som smärtsam, förutsatt att de använt rätt intenstitetsinställningar för deras hud- och hårtyp. För att vara helt säker på att undvika obehag kan du gärna börja testa hur det känns med den lägsta ljusinställningen och gradvis jobba dig uppåt till dina optimala inställningar.

Vilken modell passar dig?

Välj en Philips Lumea som passar dig! Med flera olika IPL-modeller av att välja mellan får du maskiner som uppfyller olika behov. Alla våra modeller erbjuder flexibilitet, rörlighet och en användarvänlig upplevelse! Hårborttagningsmaskinerna kan tryggt användas för både kropp och ansikte, de är utrustade med olika intensitetsnivåer och en intelligent SmartSkin-sensor.

 Lumea Prestige – BRI92100

Lumea Prestige – BRI92100

Reducera hårväxt och få ett silkeslent resultat som håller i flera veckor med trådlösa Lumea Prestige BRI92100. Hårborttagningssystemet har en automatisk hudsensor och ger på så sätt huden en skonsam behandling - också på sensitiva områden. Efter bara tre behandlingar kommer du uppleva reducerar hårväxt på upp till 85%, och vid regelbundna behandlingar var andra till fjärde vecka får du ett silkeslent resultat i upptill åtta veckor. Lumea Prestige kan använda både på ben, underarmar, bikinilinje och resten av kroppen. Den kan också användas mot oönskade ansiktshår.

 Philips Lumea Prestige IPL

Lumea Prestige IPL - BRI955/00

Få silkeslen hud och ta bort oönskade kropps- och ansiktshår med Lumea Prestige BRI955/00! IPL (Intense Pulsed Light) förhindrar håret från att växa ut, vilket ger dig ett långvarigt resultat, och en automatisk hudsensor garanterar en skonsam behandling – även på känsliga områden. Lumea Prestige IPL - BRI955/00 kan användas på ben, underarmar, bikinilinje, ansiktet och resten av kroppen. Med SmartSkin-sensorn blir det enkelt att välja rätt nivå för just din hudton!

 Philips Lumea Prestige IPL

Lumea Prestige IPL - BRI957/00

Med Philips Lumea Prestige BRI957/00 kan du njuta av silkeslen hud i flera veckor! Den innovativa IPL-tekniken är utvecklad tillsammans med hudläkare och är därför både säker och pålitlig. Lumea Prestige BRI957/00 är trådlös, enkel att använda och skonsam mot din hud. Fyra tillbehör medföljer och den kan användas på ben, underarmar, bikinilinje och resten av kroppen samt på ansiktshår. Den är också utrustad med en SmartSkin-sensor, som läser av din hudton och automatiskt väljer rätt ljusinställning.

Se fler intressanta produkter här:

Senast uppdaterad 2019-05-07 19:03:48