Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Philips Lumea - professionell hårborttagning med ljus (IPL)

Med Philips Lumea får du ett hållbart hårfritt resultat i upp till två månader. Med ljuspulsbehandlingen IPL slipper du inåtväxta hårstrån och irriterad hud, som är vanliga biverkningar vid många andra hårborttagningsmetoder.
Philips Lumea IPL

Slipp stickig hårväxt

I Norden använder åtta av tio kvinnor vanlig rakning för hårborttagning. Detta kan dock leda till besvär som irriterad hud, inåtväxta hårstrån och stickig utväxt redan efter någon dag. Med Philips Lumea IPL slipper du de negativa effekterna av rakning och kan istället njuta av len och hårfri hud i upp till två månader. Kliniska tester visar på att Lumea IPL reducerar hårväxten med upp till 75 % redan efter den fjärde behandlingen.

Philips Lumea IPL

Vad är IPL?

IPL, Intense Pulsed Light, är en ljuspulsbehandling som når ner i hårsäcken och försätter hårsäcken i vila. Håret faller av och dessutom förhindras håret från att växa tillbaka. Detta gör att du får ett långvarigt resultat med silkeslen hy. Teknologin i Philips Lumea IPL har utvecklats ur samma teknologi som används på salonger, därför kan du enkelt få professionella resultat i bekvämligheten av ditt eget hem.

Philips Lumea IPL

Smärtfri behandling

Vid kliniska tester med Lumea har ingen av kvinnorna som använt Lumea IPL upplevt behandlingen som smärtsam, förutsatt att de använt rätt intenstitetsinställningar för deras hud- och hårtyp. För att vara helt säker på att undvika obehag kan du gärna börja testa hur det känns med den lägsta ljusinställningen och gradvis jobba dig uppåt till dina optimala inställningar.

Vilken modell passar dig?

Välj en Philips Lumea som passar dig. Med flera olika IPL-modeller får du maskiner som fyller olika behov. Med den nya modellen Philips Lumea Prestige får du exempelvis en trådlös modell som ger dig flexibilitet, rörlighet och en användarvänlig upplevelse. Detta innebär att du kan få silkeslen hud, när och var du vill. Hårborttagningsmaskinerna kan tryggt användas för både kropp och ansikte. Med upp till fem intensitetsnivåer får du rätt behandling för just din hud- och hårfärg. Med upp till fem olika intensitetsnivåer får du alltid korrekt behandling till just din hud- och hårfärg. Detta görs också med hjälp av den mycket intelligenta SmartSkin-sensorn.


 Lumea Prestige – BRI92100

Lumea Prestige – BRI92100

Reducera hårväxt och få ett silkeslent resultat som håller i flera veckor med trådlösa Lumea Prestige BRI950. Hårborttagningssystemet har en automatisk hudsensor och ger på så sätt huden en skonsam behandling - också på sensitiva områden. Efter bara tre behandlingar kommer du uppleva reducerar hårväxt på upp till 85%, och vid regelbundna behandlingar var andra till fjärde vecka får du ett silkeslent resultat i upptill åtta veckor. Lumea Prestige kan använda både på ben, underarmar, bikinilinje och resten av kroppen. Den kan också användas mot oönskade ansiktshår.

Philips Lumea Advanced BRI953

Lumea Prestige – BRI953

Med ett litet munstycke till ansiktet, ett mellanstort munstycke för bikinilinjen och armhålor, samt ett stort munstycke till kroppen är Lumea Prestige BRI953 en allsidig hårborttagningsenhet som gör det enkelt att ta bort oönskade kropps- och ansiktshår. Den trådlösa enheten har en automatisk hudsensor och baserar sig på samma teknologi som professionella skönhetssalonger använder. Med fem inställningar är det lätt att anpassa nivån för din hudton, och du får ett optimalt och skonsamt hårborttagningsresultat.


 Philips Lumea – len och hårlös hud i upptill åtta veckor

Lumea Prestige – BR95000

Prestige är världens första IPL-hårborttagare med ett unikt välvt tillbehör för kroppen och ett specialanpassat tillbehör för ansiktet. Den välvda designen följer kroppsformen så att man lättare kan behandla större områden som ben, armar och mage. Det lilla ansiktstillbehöret ger dig precis och skonsam behandling av överläppen, hakan och käken. Det är dessutom möjligt att använda Prestige för bikinilinjen eller under armarna, och den kan använda både med och utan sladd.

Se fler intressanta produkter här:

Senast uppdaterad 2019-05-07 19:03:48