Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Red Dead Redemption 2

Rockstar Games uppföljare till den populära berättelsen om vilda västern Red Dead tar med oss till Amerikas vilda västern år 1899. Red Dead Redemtion 2 följer laglösa Arthur Morgan och Van der Linde-gänget på flykt. Spelet tar plats i en öppen värld med ett mångfaldigt galleri av roller som du kan kommunicera med, varav dina val kommer att påverka spelet. Du bestämmer hur Arthur kommer att reagera på olika situationer och konfrontationer. Utforska världen på hästryggen eller till fots och följ med på ett spännande äventyr.

Klicka här för att läsa vanliga frågor och svar gällande Red Dead Redemption 2: FAQ

Gameplayvideo - Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2, utvecklat av Rockstar Games

Historian

Amerika, 1899. Det är början på slutet av vilda västerns era när lagen kommer ifatt de sista laglösa gängen. De som inte underkastar sig eller ger upp blir dödade. Efter att ett rån går helt fel i västernstaden Blackwater tvingas Arthur Morgan och Van der Linde-gänget på flykt. Med federala agenter och nationens bästa prisjägare i hälarna måste gänget råna, stjäla och kämpa sig fram genom centrala Nordamerikas kuperade terräng för att överleva.

Bli medlem i ett laglöst gäng i Red Dead Redemption 2, från utvecklarna av Rockstar Games

Laglösa för livet

Van der Linde-gänget är ett laglöst gäng på utsidan av samhället, samlade under den karismatiska och idealiska Dutch van der Linde. Gänget har valt det laglösa livet men nu är lagen snart ikapp. Interna grupperingar hotar att splittra gänget, och Arthur tvingas välja mellan sina principer och lojaliteten gentemot gänget som uppfostrat honom.

 Red Dead Redemption 2, utvecklat av Rockstar Games

Från Rockstar Games

Red Dead Redemption 2, från skaparna av Grand Theft Auto V och Red Dead Redemption kommer Red Dead Redemption 2, en storslagen berättelse om livet i Amerika i början av den moderna tidsåldern. Målet med RDR 2 var att skapa en levande värld som inte enbart är öppen, men även djupare, mer interaktiv och detaljerad än tidigare. Spelet kombinerar action, berättarkonst och spelkombinationer på nya sätt så att du kan agera, rida, och överleva som en laglös gängmedlem. Spelet finns tillgängligt för PlayStation 4 och Xbox One och kommer med förbättrad spelmekanik för både skytte, slagsmål med mera.

KÖP NU!

Inga produkter

Jämför
Köp produkt
Webblager (100+)  
  
 
Jämför
Köp produkt
Webblager (100+)  
  
 
 
  • Mer slimmad och kompakt konsol
  • 4K UHD-video, stöd för HDR
  • Fortnite ingår