Hoppa över navigation
Banner med erbjudande om förköp

Resident Evil Village

Upplev överlevnadsskräck som aldrig tidigare i Resident Evil Village, som är den åttonde större delen i Resident Evil-serien. Den helt nya berättelsen tilldrar sig några år efter de skrämmande händelserna i kritikerrosade Resident Evil 7 Biohazard och den börjar med att Ethan Winters och hans fru Mia bor på en ny plats, fria från de tidigare mardrömmarna. Plötsligt slår tragedin slår till när de bygger upp sitt nya liv tillsammans. Chris Redfield, den legendariska hjälten från Resident Evil-serien, träffar paret igen och skakar om deras liv. Ethan kastas in i en ny mardröm där han måste söka efter svar i en avlägsen, snöklädd by.

Resident Evil Village kommer att kunna uppgraderas från PlayStation 4 till PlayStation 5-versionen och kommer att stödja Smart Delivery för Xbox-serien X|S och Xbox One-konsoler.

Resident Evil Village:

Läs mer
   
   
   
   
   
   
   
Resident Evil Village Re:Verse

Resident Evil Re:Verse ingår

För att fira seriens 25-årsjubileum och som tack till fansen, ingår även en gratis online-multiplayer-upplevelse med titeln Resident Evil Re:Verse till PlayStation 4, Xbox One och PC. Spela som välkända karaktärer på ikoniska platser från Resident Evil-serien och testa dina färdigheter mot andra i Deathmatches för fyra till sex spelare.