Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Samsung QuickDrive – lika rent på halva tiden

Samsungs tvättmaskin med innovativ QuickDrive™- teknologi reducerar tvättiden med upp till 50 % utan att kompromissa med tvättresultatet. 
Samsung QuickDrive - Tvättmaskinen som ger dig en andra chans

Din personliga tvättexpert

Samsung tvättmaskiner med QuickDrive™   kan kopplas upp mot WiFi så att du kan styra och övervaka tvätten via en app i din smartphone. I appen hittar du Q-Rator som har flera smarta funktioner som gör din tvättupplevelse ännu smidigare. "Laundry Recipe" fungerar som din personliga tvättexpert och rekommenderar det mest passande tvättprogrammet för din tvätt. "Laundry Planner" låter dig ställa in när tvätten ska vara klar så att det passar in i din vardag. "HomeCare Wizard" håller dessutom din tvättmaskin i bra skick genom att identifiera eventuella problem och tillhandahålla en snabb felsökningstjänst

Samsung QuickDrive - Tvättmaskinen som ger dig en andra chans

Utmärkt tvättresultat med minsta möjliga ansträngning

Funktionen Auto Optimal Wash använder sig av 4 sensorer för att automatiskt säkerställa tvättresultatet. Sensorerna känner av tvättmängd och smutsighetsgrad för att beräkna den optimala mängden vatten och tvättmedel, som den naturligtvis tillsätter automatiskt. Under pågående tvättprogram kontrollerar den patentskyddade sensorn vattnets smutsighetsgrad. Vid behov tillsätts mer tvättmedel, alternativt förlängs sköljprogrammet för att säkerställa tvättresultatet.

Samsung QuickDrive - Tvättmaskinen som ger dig en andra chans

Lägg in klädesplagg efter att programmet har startat

Med en av Samsungs tvättmaskiner med AddWash kan du enkelt att lägga in plagg efter att tvättprogrammet har startat. Till exempel kan du få med strumporna som du hittade efter att du startat ett tvättprogram. Du stannar bara programmet temporärt, öppnar AddWash-dörren och lägger in plaggen du hade glömt och tryck på start igen. Det går bra att lägga in kläder under hela tvättcykeln så länge AddWash-symbolen lyser.

Samsung QuickDrive - Tvättmaskinen som ger dig en andra chans

Rent även i lägre temperaturer

Med ecobubble™-tekniken blandas tvättmedlet med vatten och luftbubblor innan det tillsätts i trumman. Det löser upp tvättmedlet och skapar ett skum som enklare tränger in i dina plagg. Du får ett rent resultat även i lägre temperaturer, vilket är skonsamt för dina kläder.

Läs mer om våra produkter här: