Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
iGrill från Weber

iGrill - en trådlös stektermometer från Weber

Med iGrill stektermometer från Weber blir grillningen både enklare, smartare och bekvämare. Kontrollera köttets kärntemperatur och uppnå perfekta resultat, varje gång.
iGrill

Perfekt resultat med iGrill

Rätt tillagningstid är hemligheten bakom alla lyckade måltider. Med iGrill har det aldrig vart enklare att veta när maten är klar på grillen. Stick in den trådlösa stektermometern i köttet som du vill övervaka och följ tillagningen i appen. Bli festens grillkung och imponera på gästerna med de allra läckraste rätterna.

iGrill

Gratis app

Appen iDevices Connected är tillgänglig för gratis nedladdning i App Store och Google Play Store. Välj mellan en rad olika förinställda köttyper, tillagningssätt eller laga dina egna favoriter. Ett alarm meddelar dig när den önskade kärntemperaturen är nådd. iGrill Mini är är kompatibel med iOS (version 7 eller senare) och Android-enheter med Bluetooth 4.0 (version 4.3 eller senare).

iGrill

iGrill Mini

iGrill Mini är en liten och kompakt stektermometer som via Bluetooth ger besked om när köttet har uppnått önskad temperatur. Appen erbjuder en mängd funktioner att välja mellan så att du alltid kan uppnå perfekta resultat. Det har aldrig varit lättare att tillaga kött!

iGrill

iGrill 2

iGrill2 kommer med inbyggt Bluetooth samt 50 meters räckvidd och utger notifikationer på din smartphone när köttet är färdigt tillagat. iGrill2 är dessutom försedd med två termometrar så att du kan grilla flera bitar kött samtidigt!

iGrill

iGrill 3

iGrill3 är den senaste versionen av Webers stektermometrar, och både funktioner, räckvidder samt mätare är förbättrade. Med iGrill 3 får du det bästa av funktioner samlade i en liten och praktisk stektermometer som kan fästas direkt på grill från Weber.

Upptäck mer om våra grillar och grilltillbehör