Hoppa över navigation
Man golfar på en plan med en Garmin golfklocka lämplig för golf på handleden

Golfklockor som gör dig till ett proffs på golfbanan

En golfklocka är ett oumbärligt verktyg för skickliga golfare. Till skillnad från vanliga smartklockor har en smartklocka för golf funktioner som förinstallerade banor på klockan, avståndsmätare för slag, digitala fotbollskartor och till och med upp till 43 000 golfbanor tillgängliga direkt på handleden.

Telecom - Wearables - Smartwatch - Man with golfwatch on his wrist choosing a golf club on a pitch

Vad kan du använda en golfklocka till?

Med en golfklocka kan du optimera din sving och hålla en översikt över dina prestationer under hela banan. Dessutom kan du hålla reda på din poäng, ladda upp data till din dator och övervaka viktiga kroppsparametrar, inklusive hjärtfrekvens, kaloriförbränning och aktivitetsnivå.

En smartwatch för golf kommer med några extra praktiska funktioner för att optimera din tid på banan med ett sådant larm som är extremt diskret, så att du inte stör andra spelare eller tappar koncentrationen, är vattentät och kan bäras när du badar eller duschar. , och batteritiden är långvarig och varar alla dina vakna timmar.

En golfklocka är inte bara bra när du är på banan och behöver vara på toppen av ditt spel, utan den ger dig också funktionerna i en vanlig smartklocka när du är på språng. Den kan användas hela tiden och kan hjälpa dig att träna eller bara vara i framkant i din vardag.

Hitta en smartwatch som passar för golf:

Se alla golfklockor