Hoppa över navigation
Hero Banner desktop - 1920x450 -banner-2023-v20-22 Cross Presenttips

Presenttips: Hitta den perfekta presenten!

Att hitta den perfekta presenten kan vara en utmaning, men i vårt breda sortiment finns det garanterat något för alla. Vi har plockat ut några produkter som brukar göra succé på presentbordet, oavsett om det är en födelsedag, examen, bröllop eller julklapp. Låt oss hjälpa dig att göra presentjakten roligare och se till att du lyckas med din gåva!

Ge bort en roligare morgonrutin

Morgonen framför spegeln blir roligare med bra produkter, oavsett om det handlar om hårprodukter, rakapparater eller tandborsten. Se vårt utbud inom personvård under 2000:- och hitta den perfekta presenten.

Se alla
   
   
   
   
   
   
   

Ge bort en god middag (eller gott kaffe på maten)

Alla älskar väl en riktigt god måltid. Våra maskiner gör det lättare och roligare att laga mat. Se vårt urval av köksapparater under 2000:- som passar perfekt som presenter, och kom ihåg att bjuda in dig själv till att provsmaka maten sen.

Se alla
   
   
   
   
   
   
   

Ge bort en träningskompis

En träningsklocka kan mäta puls, steg och mycket mer (bland annat visa vad  du nu kan lämna över ansvaret som träningskompis till klockan. En present lika mycket till dig själv kanske?
Se våra träningsklockor under 2000:-.

Se alla
   
   
   
   
   
   
   
Ge bort lite tid för sig själv

Personen du ger ett par hörlurar till kommer garanterat att uppskatta dig varje gång de kan blocka ljudet på lokaltrafiken, gymmet eller resan och istället kan lyssna på sin favoritmusik.
Vi har plockat ut våra hörlurar under 2000:- som passar perfekt som presenter.

Se alla
   
   
   
   
   
   
   
Ge bort festens höjdpunkt!

Letar du efter den perfekta presenten till någon som älskar musik? Här kan du se våra högtalare som kostar under 2000:- och passar till både poddlyssnandet som festen.

Se alla
   
   
   
   
   
   
   
Presenter under 500:-

Om produkterna ovan ligger lite utanför prisbudgeten så har vi samlat ihop massor med bra presentprodukter under 500:- här.

Se alla
   
   
   
   
   
   
   
Det säkra kortet (för vissa)

Använder personen en iPhone? Då är det oftast andra produkter från Apple garanterade present-succéer. Se vårt utbud av apple produkter under 4000:- här.

Se alla