Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Strängnäs

Gå tillbaka och sök på nytt
Adress
Solberga Handelsväg 15, 64591 Strängnäs
Ordinarie öppettider
Se öppettider på respektive Större produkter såsom vitvaror eller TV samt förbetalda ordrar hämtas i varuutlämningen. Gäller din order mindre produkter så som mobiltelefoner surfplattor eller bärbar dator så hämtas dessa vid anvisad plats vid KnowHow-avdelningen. Följ skyltningen i butik vid övriga
Kundtjänst
Kontakta kundcenter
Om varuhuset

Elgiganten följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Under perioden 5 november–13 december vidtar vi därför extra åtgärder i region Södermanland. För att undvika fortsatt smittspridning har vi satt ett maxantal personer som får vistas i våra lokaler samtidigt. Vi bevakar kundflödet noga. Var vänliga och håll avstånd från varandra och ta gärna för er av den handsprit som finns i butiken.

Kontantfri butik

Detta är en kontantfri butik vilket innebär att vi inte hanterar kontanter för köp eller returer.

Öppettider
Veckodag
Datum
Öppettider
Mest besökta timmar i butiken

Boka & Hämta information:

Om din order innehåller större produkter så som vitvaror eller TV, så hämtas dessa i varutlämningen. Gäller din order mindre produkter så som mobiltelefoner, surfplattor, bärbar dator så hämtas dessa vid anvisad plats vid KnowHow-avdelningen. Om du har förbetalt din produkt så hämtas dessa i varuutlämningen.