Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Karlstad Megastore

Gå tillbaka och sök på nytt
Karlstad Megastore
Adress
Rävbergsvägen 1, 656 39 Karlstad
Ordinarie öppettider
Större produkter och förbetalda ordrar hämtas i varuutlämningen (entré till höger om huvudentrén). Mindre produkter såsom mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer hämtas vid KnowHow-avdelningen till höger inne i butiken. Övriga produkter hämtas på hyllan vid KnowHowavdelningen.
Kundtjänst
Kontakta oss
Om varuhuset

Vi har påbörjat ombyggnationen av varuhuset till vårt nya 3.0 koncept, vi har öppet som vanligt och ber om ursäkt om det är lite rörigt. 

Öppettider
Veckodag
Datum
Öppettider

Boka & Hämta information:

Vi har påbörjat ombyggnationen av varuhuset till vårt nya 3.0 koncept, vi har öppet som vanligt och ber om ursäkt om det är lite rörigt. Om din order innehåller större produkter så som vitvaror eller TV, så hämtas dessa i varutlämningen "egen entré till höger om huvudentrén". Gäller din order mindre produkter så som mobiltelefoner, surfplattor, bärbar dator så hämtas dessa vid KnowHow-avdelningen "till höger inne i butiken". Övriga produkter finns på "Hämta i butik" sektionen efter KnowHow-avdelningen "till höger inne i butiken". Om du har förbetalt din produkt så hämtas dessa i varuutlämningen.