Sommarrean pågår för fullt! Se alla deals

Hoppa över navigation

Vet du vad som finns i luften du andas in? Få ett bättre inomhusklimat med Airthings!

Airthings står bakom prisbelönta luftkvalitetsmätare som bidrar till ett bättre inomhusklimat för hem och företag. Få ett bättre inomhusklimat med Airthings idag.  Vet du vad som finns i luften du andas in?

Vi tillbringar 90 % av vår tid inomhus där luften ofta är 2 till 5 gånger sämre än luften utomhus! Kontinuerlig övervakning av inomhusluften är avgörande för att kunna minimera negativa hälsoeffekter, förebygga sjukdom samt för att öka produktiviteten, energin och välbefinnandet. Med Airthings får du en översikt över kvaliteten på din inomhusluft och vad som kan behöva förbättras med andra klimatprodukter. Du kan se i din Airthings-app hur de justeringar du gjorde hjälper dig att förbättra kvaliteten på din inomhusluft.

Bli medveten om din inomhusluftskvalitet med dessa Airthings-produkter:

Produktämförelse: Airthings Wave plus, Airthings Wave mini, Wave radon, Airthings View Radon, View pollotion, View Plus.Ett sovrum med gula ikoner som visar olika sorters föroreningar utspridna i rummet

Lär dig mer om luften du andas in:

Övervaka luften du andas in och vidta åtgärder vid behov:

Airthings- Hey Google

När du vet vad som finns i luften du andas in är det enkelt att diagnostisera och göra förändringar!

Integrera Airthings-produkterna med ditt smarta hem med IFTTT, Google Assistant och Amazon Alexa. Gör ditt smarta hem till ett hälsosamt hem!

Så här använder du dina Airthings-produkter med andra enheter för att förbättra kvaliteten på din inomhusluft:

- Har du hög eller låg luftfuktighet? Minska risken för mögel i ditt hem med en avfuktare som minskar luftfuktigheten. Om din luft är för torr kan det vara bra att investera i en luftfuktare för ökad komfort och för att förhindra spridning av virus.

- Har du höga koldioxidnivåer? Släpp in frisk luft genom att öppna fönster eller ventilera.

- Har du höga halter av VOC eller är det pollensäsong? En luftrenare hjälper till att få bort flyktiga organiska ämnen och pollen.

- Visste du att inomhustemperaturen kan påverka din produktivitet, sömn och ditt välbefinnande? Många smarta lösningar kan hjälpa till att hålla ditt hem både mer energieffektivt och behagligt, till exempel uppvärmning med smart kontroll eller uppkopplade värmepumpar.

- Har du höga radonhalter? Ventilation är lösningen för att hålla radonnivåerna under kontroll, ibland räcker det med att regelbundet öppna ett fönster. Om nivåerna bibehålls i mer än tre månader ska du kontakta en expert på att mildra effekterna av radon.

Sortera efter
1–19 av 19 produkter