Sommarrean är igång! Se alla deals

Hoppa över navigation

Tillbaka till jobbet: Prioritera en hälsosam luftkvalitet när kontoret öppnas igen

Den nuvarande Coronavirus-pandemin har slagit ett hårt slag mot företag i alla storlekar och sektorer runt om i världen. Trots att spridningen av COVID-19 fortfarande inte är över, har vissa regioner sakta men säkert börjat öppna upp sina verksamheter igen. Andra förbereder sig för att arbetskraften ska återvända till kontoret under de kommande veckorna och månaderna.

Airthings Wave Plus på en vägg i kontorsmiljö

Förberedelser för att återvända till jobbet

Kanske är du kontorschef eller företagsägare och för närvarande förbereder för att återkalla din personal till sina huvudsakliga arbetsplatser. Kanske är du anställd som förbereder dig till att komma tillbaka till kontoret. Oavsett är oro och lite tvekan helt rimliga känslor och väcker flera frågor. Vilka förändringar i arbetsflödet och på arbetsplatsen kan göras för att ge en säker och bekväm drift i verksamheten? Kan man snabbt och enkelt genomföra nya säkerhetsåtgärder som inte kommer att skada den redan strama budgeten?

Ta hand om anställdas hälsa och välbefinnande

Företagare och kontorschefer är väl medvetna om att deras anställda är deras största tillgång, och att man med största omsorg ägnas åt att skydda deras hälsa och välbefinnande. Först och främst måste man komma ihåg att COVID-19 är ett luftburet virus som trivs i inomhusmiljöer. Dessa faktorer i sig kommer att göra det svårt att återuppta alla arbetsrutiner precis som de var innan pandemin. Det är nödvändigt att följa råd från Världshälsoorganisationen och lokala myndigheter. Som ett resultat av COVID-19 fokuseras nu intensivt på arbetsplatsens hälsa och välbefinnande. En viktig faktor som alla företag bör överväga: bra inomhusluftkvalitet.

Tillbaka till jobbet på ett säkrare sätt

Här är fyra sätt som företag kan komma "back to business" på ett säkrare sätt, särskilt genom att prioritera inomhusluftkvaliteten: