Sommarrean startar på söndag kl.08! Se alla deals redan nu

Hoppa över navigation
Ett gäng människor som facetimear

Guide: Så här löser du de vanligaste iPad problemen

En iPad är verkligen användarvänlig, men ibland kan det hända att den inte fungerar som den ska. Här hittar du lösningen på de vanligaste problemen.

Vi hittar en lösning: Tjänster till Surfplatta

Inaktiverad padda eller Bortglömt lösenord

Om du anger fel lösenord sex gånger i rad blir du utelåst från enheten. Och har du inte säkerhetskopierat paddan innan du glömde lösenordet så går det inte att återställa den utan att radera allt innehåll. Det är därför det är så viktigt att skapa en säkerhetskopia på iCloud eller iTunes.

Ladda ner appar

Så här gör du för att ladda ner en app till din iPad: Tryck på App Store och logga in eller skapa ett Apple-ID. Välj den app som du vill ladda ner och klicka på priset eller ordet "Hämta" till höger på skärmen. Tryck på Köp. Om appen är gratis, tryck på Hämta och därefter Installera. Ange ditt lösenord om du uppmanas att göra det.

Upptäck iPad

iPad är så mångsidig att den fungerar bra till allt. Den är ditt digitala anteckningsblock, online klassrum, kontor i farten, fotostudio, spelkonsol och biograf. Oavsett om du väljer nya iPad, iPad Pro, iPad Air eller iPad mini är iPad ett kul och kraftfullt verktyg.