Hoppa över navigation

Crockpot

En skål med broccoli med lite ost på toppen på ett köksbord med bestick, en citron och en vitlök vid sidan.

Crockpot är för dem som älskar god mat och något som kan hjälpa dig att göra matlagningen enklare, så att du får mer tid över för det du gillar mest. Crockpot tillagar goda hemlagade måltider som är klara när du kommer hem.

Crockpot Multicooker med tillbehör.

Crockpot Express Multicooker tillagar upp till 70% snabbare jämfört med traditionell matlagning. Sprid glädje runt middagsbordet utan att förlora dyrbar tid.

Denna multifunktionella tryckkokare från Crockpot har åtta förinställda funktioner som gör det enkelt att förbereda grytor, risotto, efterrätter, yoghurt, soppor och mycket mer -med enkla knapptryckningar. Förutom tryckkokning finns även funktioner för bryning, slowcooking och ångkokning.

Kokkärlets non-stickbeläggning gör den enkel att rengöra, så att den snabbt är klar för nästa måltid. Nu kan du njuta av god, hemlagad mat som blir klar på nolltid.

EN FÖR ALLA!

Crockpot är till för alla som älskar god mat och något som gör matlagningen enklare för dig, så att du får mer tid över till det du älskar mest. Crockpot tillagar goda, hemlagade måltider som är klara när du kommer hem.

Slow cooking är en skonsam tillagningsmetod som innebär att maten tillagas på låg värme under lång tid. Resultatet gör att viktiga näringsämnen inte kokas bort, segt kött blir mört och grönsaker behåller sin elasticitet.  

Tryckkokning innebär att maten tillagas under tryck vilket förkortar tillagningstiden avsevärt. Med tryckkokning kan du laga precis samma mat som du gör på spisen, men på mindre än halva tiden.

Ångkokning är en enkel och skonsam tillagningsmetod som ser till at maten behåller viktiga näringsämnen. Grönsaker som ångkokas behåller till exempel sin färg och spänst. Det är också en fettsnål tillagningsmetod.

Med sous vide, tillagas maten på låg temperatur under lång tid. Råvaran som du vill tillaga placeras i en lufttät påse och läggs i ett vattenbad. Det varma vattnet gör att råvaran får en jämn tillagning genom hela stycket. Med sous vide får du full kontroll över tillagningsgraden och ett perfekt resultat varje gång!

Sortera efter
1–15 av 15 produkter