Hoppa över navigation
Ecovacs toppbild

En robot för varje familj - i hela världen

På ECOVACS har vi ett gemensamt mål - att förenkla vardagen för människor runt om i världen. Som världens ledande hushållsrobotvarumärke med över 20 års erfarenhet av smart hemteknologi är vår filosofi "Live Smart. Enjoy Life" - och för detta erbjuder vi en rad intelligenta produkter.

Automatisk tömningsstation

Den automatiska tömningsstationen rengör DEEBOT:s soptunna automatiskt efter rengöring. Tömningsstationens 2,5L engångsdammpåse rymmer upp till 30 dagar av smuts och skräp, vilket minskar behovet av att byta dammpåsen ofta, så att du kan njuta av ett rent hem i flera veckor.

Uppgraderad AIVI™-teknik (artificiell intelligens och visuell tolkning)

Effektiv hinderdetektion med artificiell intelligens.

Tack vare artificiell intelligens och en högupplöst kamera kan roboten med AIVI-teknik känna igen föremål och exakt mäta varje hörn av ditt hem. Detta gör DEEBOT ännu mer oberoende, eftersom den kan se och tänka själv. Data bearbetas snabbt till en optimal städplan som undviker hinder i hemmet.

AeroForce® Multi-surface gummiborstar

De unikt designade gummiborstarna är lämpliga för alla typer av golv, speciellt för rengöring av mattor eller familjer med husdjur. Två gummiborstar arbetar tillsammans, en för att ta bort smuts och den andra för att dammsuga smuts. Dessutom kan gummiborstarna automatiskt rotera baklänges för att spotta ut kablar och långa hårstrån för att undvika trassel.

Ecovacs banner med svensk text
AOD logotyp
Utmärkelser & testcertifikat

Vår filosofi att kombinera de senaste innovationerna med den bästa produktkvaliteten återspeglas i många designpriser, testpriser och en enastående kundnöjdhet. Till exempel fick ECOVACS DEEBOT T8 AIVI två stora utmärkelser för sin innovation och design och T9 AIVI visade sig vara en testvinnare för sin innovation och tillförlitlighet inom navigering och sugkraft. En robotdammsugare från ECOVACS är utrustad med ett brett utbud av tillbehör såsom den sofistikerade Home-appen, utbytesborstar och filter.

Sortera efter
1–48 av 98 produkter