Hoppa över navigation

Electrolux torktumlare

Electrolux- dryer - top image dekstop

Hitta en torktumlare med alla funktioner du behöver. Från de sänkta torktemperaturerna i 700 GentleCare System till den automatiska styrningen av 800 DelicateCare System. Eller varför inte upptäcka 3D-sensorerna i 900 CycloneCare? Att välja den rätta tvättmaskinen beror på personliga preferenser. Electrolux produkter erbjuder förstklassiga torkresultat, även med torkning av känsliga material som ull.

Electrolux dryers-Dryers- Person placing laundry in a dryer from Electrolux-min

Torktumlare med kondensator

Välj en kondenstumlare och utforska deras unika effektivitet. Denna typ av torktumlare är bra om du vill ha en produkt som inte behöver en ventilation. En varmluftstorktumlare omvandlar varm luft till vatten och har alla fördelar med en ventilationsfri torktumlare, inte minst det är enkelt att installera. En frånluftstumlare är en annan typ av produkt. Den kan monteras på en yttervägg eller genom en slang och den fungerar genom att ta bort fukt genom ventilen.
 

Electrolux dryers-Dryers- Electrolux dryer with laundry on the top-min

PerfectCare 800 - 900 CycloneCare

Modellerna 800 och 900 är designnade med din bekvämlighet i åtanke. De justerar trumrörelserna för att skydda tygerna från slitage, samtidigt som de ger just rätt mängd värme. detta säkerställer att du har nytorkade kläder efter varje torkning.

Electrolux - Dryers- Waterproof image

Torka vattentäta ytterkläder

Dina friluftskläder och fritidskläder förtjänar lite extra uppmärksamhet. Så hur tar du hand om vattentåliga eller vattenavvisande material? Många av Electrolux torktumlare har program som är särskilt utformade för att återställa kläderna. Detta hjälper till att bevara vattentäta kläder och förhindra läckage, snabbt och enkelt. Som ett resultat får du njuta av dina ytterkläder längre.
 

Electrolux - Dryers - Perfectcare test winning
Torktumlare PerfectCare 900

Danmarks stora konsumentråd TÆNK utser PerfectCare 900 till testvinnare. Electorlux-torktumlaren beskrivs som en användarvänlig maskin med en rymlig kondensvattentank. Det är också en av de tystaste torkumlaren som testet utvärderar. Med låg energiförbrukning får du kläderna jämnt torkade - lika skonsamt som effektivt.
 

Download washing app - image
Ladda ner Electrolux My App

Utforska Electrolux digitala tjänster och verktyg för att få ut mesta möjliga av dina anslutna tvättmaskiner. Ladda bara ner appen och registrera för att ansluta, övervaka och få full kontroll. Du kan starta din tvättcykel på distans, eller få användbar information och råd om hur du ska tvätta på rätt sätt. Detta är det perfekta sättet att ta hand om dina favoritkläder.
 

Se vårt sortiment av torktumlare från Electrolux. Självklart erbjuder vi även leverans, installation och bortforsling av din gamla torktumlare. Välkommen att handla hos Elgiganten!

Sortera efter
1–14 av 14 produkter