Hoppa över navigation

Jura

  • Jura kaffemaskin med illustrationsbild på olika typer av kaffe som svävar i luften.
  • Närbild på en silverfärgad kaffemaskin som fyller ett glas med kaffe, i glaset ligger också isbitar.
  • Silverfärgad kaffemaskin med två färdiga kaffedrycker på var sin sida, en med mjölk och en utan.
  • Kaffemaskin från Jura med en färdig kaffe och en hand som håller fram en mobil med texten J.O.E. på skärmen.
En hand som pekar på de olika menyvalen på en vit kaffemaskin från Jura.

Jura

Det traditionella schweiziska varumärket JURA är ledande inom kaffebranschen och imponerar med sina helautomatiska kaffemaskiner, unika bryggningsmetoder och oslagbara kaffekvalitet – som inte ens tennisstjärnan Roger Federer kan motstå.

En stor upplyst kontorslokal på två våningsplan med Juras logga i orange färg på utsidan ovan entren.

JURA premiumtjänst – gör service transparent

JURA servicecenter i Stockholm har många års erfarenhet av att tillhandahålla professionell service för JURA kaffemaskiner. Kompetent, snabb, individuell och personlig rådgivning till varje kund säkerställer att du får en förstklassig serviceupplevelse varje gång. För reparationer efter att garantitiden har gått ut använder centret ett lättförståeligt mallsystem som tydligt informerar om den maximala reparationskostnaden redan innan reparationen har börjat.

Teknologi

Från kaffeböna till kaffekopp – JURA tillämpar de strängaste schweiziska kvalitetskraven och ägnar mycket tid åt forskning på intelligenta vattenfiltreringssystem, hållbara precisionskvarnar och en unik, variabel bryggningsenhet. Komponenterna tillverkas först när de har klarat de tuffaste uthållighetstesterna. Resultatet sitter i smaken – varje kaffespecialitet är en godbit. Smaken är fräsch och individuell, anpassad efter din personliga smak.

Om Jura

Det schweiziska företaget JURA Elektroapparate AG har utvecklat innovativa och avancerade hushållsapparater sedan 1931. Innovation, precision, kvalitet, tillförlitlighet, hållbarhet och kundservice är det som kännetecknar JURA. Det schweiziska företaget är det enda varumärket i världen som enbart fokuserar på premium automatiska specialtillverkade kaffemaskiner. Kaffebryggarna från JURA är enkla att använda, har en snygg design och erbjuder det bästa kafferesultatet.

Sortera efter
1–48 av 84 produkter