Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Trådlösa utskrifter och låga kostnader med Epson EcoTank - aldrig mer bläckpatroner

Nu kan du äntligen säga hejdå till allt vad bläckpatroner heter! Skrivarna från Epsons EcoTank-serie kommer med stora påfyllningsbara bläcktankar som ger dig bläck för upp till två års användning*. Detta gör att du slipper byta patroner så ofta och kan dra ner på utskriftskostnaderna. EcoTank-serien gör att du enkelt kan skriva ut trådlöst från dina mobila enheter via WiFi. Dessutom får du ett hållbart resultat av hög kvalitet med originalbläck från Epson och Micro Piezo-teknologi.

Hur fungerar det?

En EcoTank-skrivare skiljer sig fundamentalt från de flesta andra skrivare – den har en stor bläckbehållare som man fyller med de medföljande bläckflaskorna i stället för patroner. Redan från början har du tillräckligt med bläck för att skriva ut upp till 14 000 sidor** – detta sparar både tid och pengar eftersom du slipper byta patroner konstant. Konfigurationen är enkel, påfyllningen är kladdfri och dessutom pålitlig, då den ger dig kvalitetsutskrifter sida efter sida.

Bläck för upp till 3 års användning*

EcoTank-skrivarna är skapade för att reducera dina utskriftskostnader. Serien kommer med integrerade 4x70 ml stora, uppfyllningsbara bläcktankar som gör att du kan skriva ut hela 14000 sidor i svartvitt och 5200 sidor i färg**, oavsett om de är bärbara eller stationära. Den tillhörande appen iPrint*** gör att du snabbt och enkelt kan skriva ut från kompatibla enheter, exempelvis din Android- eller iOS-mobil.

Skriv ut trådlöst via WiFi

Det har aldrig vart enklare att skriva ut. Den användarvänliga skrivare EcoTank kommer med WiFi och automatiska inställningar som gör det enkelt att ansluta alla dina enheter till skrivaren – både bärbara och stationära. Den tillhörande appen iPrint*** gör att du snabbt och enkelt kan skriva ut från kompatibla enheter, både Android och iOS.

Stora bläcktankar

Slösa inte tid på att byta bläckpatroner. Med de integrerade bläcktankarna tillförs bläck kontinuerligt så att skrivaren alltid är redo för dina utskrifter. Bläcket fungerar för både bilder och dokument. Den stora fördelen med tankarna är att de inte måste bytas ut. Om de behöver fyllas på använder du bara Epson-bläck som kommer i stora, praktiska flaskor. Därmed kan du enkelt och smidigt fylla på och fortsätta skriva ut.

Hög kvalitet

Med originalbläck från Epson får du garanterat utskrifter av hög kvalitet. Bläcktankarna är optimerade för Epsons Micro Piezo-utskriftsteknologi som ser till att du får hållbara utskrifter och ett bra resultat varje gång. Med en EcoTank-skrivare få du dessutom 12 månaders garanti (eller ca 30 000-sidors garanti) och service så att fu inte behöver oroa dig över att något skulle sluta fungera som det ska.

Vardagsutskrifter

Skanna, kopiera och skriv ut enkelt med dessa 3-i-1-skrivare i A4-format som kan kopplas till bärbara datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

Utskrifter av företagskvalitet

Få saker gjorde effektivt med dessa företagsorienterade modeller.

Fotoutskrifter

Skriv ut upp till 3 400 ** med de medföljande bläckflaskorna och njut av hållbara foton som varar i generationer.

* Baserat på en genomsnittlig utskriftsvolym av 140 sidor per månad vid den lägsta kapaciteten hos den första uppsättningen bläckpatroner.

** ”Angiven bläckåtgång är uppskattningar som baseras på Epsons egna metoder för utskriftssimuleringar med testbilder enligt ISO/IEC 24712 eller 29103. Angiven bläckåtgång baseras INTE på ISO/IEC 24711 eller 20102. Bläckåtgången kan variera beroende på bilderna som skrivs ut, vilket papper som används, hur ofta utskrifter sker samt driftmiljö och förhållanden i omgivningen såsom temperatur. I samband med den första skrivarinstallationen används en viss bläckmängd i syfte att fylla skrivarhuvudets munstycken. Av detta skäl kommer utskriftskapaciteten hos den första, medföljande uppsättningen vara lägre.”

*** Genomsnittligt antal patroner/besparing för utskrift av sidoantalet vid användning av de bläckflaskor som medföljer EcoTank-serien, inklusive priset för maskinvaran. Jämförelsen gjordes på ett genomsnitt av EcoTank A4-serien och den genomsnittliga kostnaden för de 10 mest sålda modellerna i Västeuropa under perioden april 2016 – mars 2017, enligt GfK. Utskriftskostnader beräknade på andelen Standard- och XL-patroner på den västeuropeiska marknaden som utretts av GfK för samma referensperiod för den västeuropeiska marknaden, på grundval av genomsnittliga detaljhandelspriser. Bläckpatronernas kapacitet enligt angivet på tillverkarnas webbplatser.

**** Angiven bläckåtgång är extrapoleringar baserade på Epsons egna metoder för utskriftssimuleringar med testmönster enligt ISO/IEC 24712. Angiven bläckåtgång är INTE baserad på ISO/IEC24711. Bläckåtgången kan variera beroende på bilderna som skrivs ut, vilket papper som används, hur ofta utskrifter sker samt driftmiljön och förhållanden i omgivningen såsom temperatur. I samband med den första skrivarinstallationen används en viss bläckmängd i syfte att fylla skrivarhuvudets munstycken. Av detta skäl kan utskriftskapaciteten hos den första, medföljande uppsättningen vara lägre.

***** En trådlös anslutning till internet krävs. Mer information och en lista över språk och enheter som stöds finns på www.epson.se/connect

Epson Eco-Tank

Inga produkter

 
 • Skriv ut, scanna och kopiera
 • 10/5 ppm svart/färg
 • EcoTank-behållare
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
 • Utskrift, kopiering och skanning
 • 10.5/5 ppm svart/färg
 • WiFi, Epson iPrint3-app
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
 • Utskrift, kopiering och skanning
 • 10/5 ppm svart/färg
 • 3 års bläckförbrukning ingår
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
 • Skriv ut, skanna och kopiera
 • 10.5/5 ppm svart/färg
 • 3 års bläck inkluderat
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (50+)  
 • Skriv ut, skanna och kopiera
 • 15/8 ppm svart/färg utskriftshastighet
 • 3 års bläck inkluderat
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (50+)  
 • Foto/dokumentutskrift, skanning och kopiering
 • Utskriftshastighet svart/färg: 13/10 ppm
 • 5-färg EcoTank bläcksystem
  
 
Jämför
Visa produkt
Kommer in i lager 2019-07-24  
 • Utskrift foto/dokument upp till A3, skanna, kopiera
 • Utskriftshastighet A4 svart/färg: 13/10 ppm
 • Förbättrad 5-färgs EcoTank bläcksystem