Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Esportlovet 2021

E-sportlovet 2021

Äntligen här! Vi har laddat upp för ett par riktigt fullspäckade veckor med grymma deals, tävlingar och framförallt väldigt mycket e-sport! Så oavsett vad dina planer för lovet är har vi det som behövs för att maxa upplevelsen!

Det må vara kallt och snöigt i större delar av vårt avlånga land just nu, men för e-sporten gör inte det någon skillnad. Varför inte utmana kompisarna på Mario World online, eller delta i esportalens Elgiganten ladder där du har chansen att vinna riktigt bra priser ? Bamse har också laddat upp i studion med spel och gäster och bjuder in till live streams varje torsdag! Missa inte!

Så passa på och njut av ledigheten!

Missa inte våra live streams och tävlingar!

Esportlov med bamse

Live streams från Elgiganten gaming studio

Under veckorna 7, 8 och 9 bjuder Bamse in till live streams direkt från Elgiganten Gamings Studio där han tillsammans med en gäst står för underhållningen under 4 händelserika timmar. Sändningarna kommer gå via vår Youtube kanal, och finns länkar till direkt på vår live stream sida. Varje vecka har olika tema och du kan läsa mer om dem här!

Elgiganten Gaming Instagram

Missa ingenting, följ Elgiganten Gaming på Instagram!

Vill du inte missa några nyheter om gaming bör du absolut följa oss på instagram! Här snackar vi bland annat om månadens gaming deals, spännande lanseringar, tävlingar och utlottningar. Dessutom postar vi all den senaste informationen om t.ex. Playstation 5 släpp.

Följ oss på Instagram!