Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Samsung Galaxy Z Fold2 5G på banner

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Här är mobiltelefonen för dig som vill ha lite mer av allt: Med sina dubbla skärmar visar Galaxy Z Fold2 5G själva essensen i den vikbara mobilteknologin. Den är en blandning av vacker ingenjörskonst och högteknologisk innovation. Du får lyx i varje detalj, och de dubbla skärmarna ger dig en flexibel upplevelse med helt nya möjligheter att vara produktiv. Utforska storebror till Samsung Galaxy Z Flip och nästa generations Galaxy Fold.

Samsung Galaxy Z Fold2
Framtiden ändrar form

Galaxy Z Fold2 är en mobiltelefon som drar blickarna till sig. Den utmärkande vikbara tekniken med ultratunt glas ger en intuitiv fingertoppskänsla. Mobilen omsluts av en lyxigt matt metall i en läcker kopparröd eller elegant svart färg. Själva formen har justerats med millimeterprecision, så att telefonen passar bra i handen, oavsett om den är öppen eller stängd.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Betydligt större och högupplöst frontskärm

Den karaktäristiska frontskärmen har fått en imponerande storlek. Den mäter hela 6,2" för att ge dig utrymme för allt du behöver och vill ha smidig åtkomst till. Och du kan när som helst öppna och använda den stora inre skärmen – och innehållet följer med dig med minimal fördröjning tack vare appkontinuitet.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Öppna för ännu större produktivitet

Med den storslagna huvudskärmen på 7,6" får du frihet och kan multitaska med flera fönster öppna samtidigt. För bästa fokus kan du dessutom fritt storleksanpassa dina fönster. Smarta inbyggda funktioner öppnar även för samspel mellan appar och hemsidor, till exempel smidig drag- and-drop med en enda svepande rörelse. Få fullt fokus på varje detalj på den högupplösta 120 Hz-skärmen.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Skarp i alla lägen – unik flexibilitet

Upplev friheten i Flex Mode: Med sina två skärmar och unika gångjärnsteknik kan Galaxy Z Fold2 justeras till allt mellan 0 och 180°. Tack vare "free stop hinge"-tekniken, kan den stå eller hållas i exakt den vinkel du vill. Så du får alltid tillgång till den perfekta vinkeln, oavsett om du behöver ta en bild eller delta i ett videomöte.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

En kamera för varje tillfälle

Galaxy Z Fold2 är utrustad med fem skarpa kameror, vars placering gör det enkelt att ta fantastiska bilder i alla vinklar. Trippelkameran på baksidan består av en 12 MP huvudkamera, en 12 MP ultravidvinkelkamera på 123° och en 12 MP telekamera. Det finns en selfiekamera på varje skärm, för att du enkelt ska kunna ringa videosamtal och ta bilder, oavsett om du har mobilen öppen eller stängd.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Nya standarder för hastigheter med 5G

Nu slipper du vänta - Galaxy Z Fold2 är redo för 5G-nätverket som sätter helt nya standarder för hastigheter, så att du kan ladda ner stora filer, spela och streama helt utan fördröjning. Nästa generations mobilnät ger tillgång till helt nya upplevelser och säkerställer hastigheter som gör att du kan vara flexibel i en ansluten vardag.

Få reda på mer: Vad är 5G?

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Ännu mer kraft – för arbete och fritid

Galaxy Z Fold2 är både snabb och uthållig. Så självklart kan du behålla ditt produktiva tempo hela dagen. Det kraftfulla dubbelbatteriet och den vässade processorn (Snapdragon 865+) ger Galaxy Z Fold2 en imponerande hastighet som räcker länge. Det förbättrade användargränssnittet gör det enkelt att hantera och växla mellan olika uppgifter. De vanligaste applikationerna i Office-paketet, såsom Word och PowerPoint, finns nu i unika Galaxy Z Fold2-versioner som gör din mobiltelefon ännu enklare att arbeta med.