Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

HP 15 - Prisvärd och stilfull kvalitetsdator

Bärbara HP 15 är en billig och stilfull kvalitetsdator som är en optimal familjedator, med ett pris som appellerar till alla. HP 15 är en tunn och lätt dator, och mäter under 1,8 cm i tjocklek samt väger endast 1,69 kg. På så sätt är den perfekt att ha med sig på skolan.
5 990
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
Veckans erbjudande! Gäller t.o.m. Söndag 1/3 23:59
  • Intel® Pentium® Gold 4417U-processor
  • Snabb laddning, stereoljud
  • 4 GB DDR4 RAM, 128 GB M.2 SSD
Läs mer HP 15s-fq0899no 15.6" bärbar dator (silver)
HP 15 som roterar

Snygg och lätt design

Det är enkelt att ta med sig den tunna, lätta och stilfulla HP 15 från rum till rum eller med dig i farten. När datorn följer dig överallt är det enklare än någonsin att hålla sig produktiv eller underhållen. Med en större skärm placerad i en smalare ram revolutionerar den endast 6,5 mm stora, nästan osynliga kanten skärmens utseende med en läcker och effektiv design. Den är perfekt för att användas av hela familjen, oavsett vilka uppgifter som behöver utföras. Jobb, läxor och filmer - HP 15 kan allt det utan problem.

En man och kvinna i sitt hem med en HP 15

Produktiv. Dagen lång

Med ett batteri som räcker dagen lång, såväl som snabbladdningsteknologi, ger HP 15 dig möjlighet att jobba, göra läxor och streama filmer och videor när som helst, var som helst. Säkerheten behöver du inte oroa dig för heller tack vare fingeravtrycksläsaren som använder ditt unika fingeravtryck - eller din familjs fingeravtryck - för att skydda datorn och alla viktiga dokument som finns sparade på den.

HP 15 på ett bord med en mus, en blomma och en tavla

Hållbarhet och prestanda behöver inte kosta en halv förmögenhet

Den perfekta kombinationen av prestanda, batteritid och pris. HP 15 är pålitlig och driftsäker, och har byggts för att användas varje dag - kvalitet är nu tillgängligt för alla. Samtidigt ser en tvåkärnig 8-generations Intel-processor till att du har rikligt med kraft för att göra flera krävande uppgifter på en och samma gång. SSD-disken ger dig ännu bättre prestanda, samt är mycket mer tålig än en traditionell roterande hårddisk. När det gäller grafiken så återger Intel HD-grafikkortet alla bilderna med ett imponerande resultat. Datorns DDR4 RAM-minne har designats för att vara ännu mer effektivt och pålitligt vid höga hastigheter, och ser till att datorn kan fortsätta prestera.

Intel logos

Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.

Läs mer om våra produkter här: