Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Bli medlem i kundklubben i dag!

Elgigantens kundklubb - få mer som medlem!

Som medlem i kundklubben förtjänar du en lite trevligare vardag. Som att du varje vecka har rabatt på utvalda produkter och alltid får kvittot på mejlen. Dessutom ingår en lång rad kundfördelar och flera kanonerbjudanden från våra samarbetspartners.
En ung man med hörlurar runt halsen och en smartphone i handen

Dina kundfördelar som klubbmedlem:

  • 50 dagars öppet köp!*
  • 20% på en stor del av våra tjänster som utförs i varuhuset**. Fråga din säljare!
  • Klubbspriser varje månad
  • Klubbveckor och klubbhelger
  • Nyhetsbrev så att du inte missar aktuella erbjudanden
  • Exklusiva erbjudanden från våra samarbetspartners
  • Kvitto och garantier på mejlen - Slipp borttappade eller blekta kvitton
  • Kortlöst medlemskap

*Samma regler och undantag som vårt 30 dagars öppet köp. Läs villkoren här

**Gäller ej leveranstjänster, tjänster som utförs hemma hos dig eller tjänster som utförs av 3:e part.

Erbjudanden från våra Partners

Medlemmar kan aktivera dessa erbjudanden i samband med våra veckoutskick eller via välkomstmailet om man blir medlem i dag.

C More logo

Prova fritt i 1 månad + 20% rabatt!

Ett perfekt paket för dig som vill ha Sveriges bästa dramaproduktioner, internationella storfilmer och succéserier. För de mindre i familjen finns allt från Astrid Lindgrens klassiker och härliga familjefilmer till animerade mästerverk. Innehållet uppdateras varje vecka och är helt utan reklamavbrott.

Just nu kan du som är medlem i kundklubben testa C More kostnadsfritt i 1 månad! Därefter får du hela 20% rabatt om du fortsätter att prenumerera på tjänsten.

*1 månad fritt gäller ej C More All Sport

Storytel logo

Prova fritt i 30 dagar!

200 000 ljudböcker och e-böcker! Upptäck ett helt bibliotek idag! Du hittar allt ifrån bestsellers till prisbelönta deckare, svindlande romaner eller mäktiga biografier på svenska, engelska, finska eller danska.

Just nu kan du som är medlem i kundklubben testa Storytel kostnadsfritt i 30 dagar!*

* Gäller nya kunder hos Storytel

Storytel logo

2 fria månader + 15% rabatt!

Med SF Kids kan du återupptäcka filmer och serier från din egen barndom, samtidigt som barnen hittar sina nya favoriter. Titta överallt, i datorn, i teven, med Chromecast eller Airplay, mobilen eller i surfplattan.

Just nu kan du som är medlem i kundklubben testa SF Kids kostnadsfritt i 2 Månader! Därefter får du 15% rabatt om du fortsätter att prenumerera på tjänsten.

* Gäller nya kunder hos SF Kids

Nextory logo

Prova fritt i 45 dagar!

Läs och lyssna var du vill. Obegränsad tillgång till e-böcker och ljudböcker i din mobil eller surfplatta. Hos Nextory kan du lyssna på alla böckor i offline-läget - Smidigt på resan!

Just nu kan du som är medlem i kundklubben testa Nextory kostnadsfritt i 45 dagar!*

* Gäller nya kunder hos Nextory

Mymowo

Prova 44 dagar fritt

På MyMOWO hittar du hundratals enkla, roliga och effektiva hemmaträningspass i olika former från 5 till 30 minuter tillsammans med några av Sveriges främsta träningsprofiler. Passen streamar du direkt via din dator, telefon eller läsplatta – var du än befinner dig! Ett personligt träningsprogram ingår i ditt abonnemang.
SF Anytime logo

15% rabatt hos SF Anytime

Hyr eller köp filmer och serier online. SF Anytime har ett av nordens bredaste hyrutbud och erbjuder allt från de senaste storfilmerna från Hollywood till smalare kvalitetsfilm och tv-serier.

Du får som klubbmedlem 15% rabatt på valfri hyr- och köpfilm, serieavsnitt eller seriesäsong. Gäller ej på bioaktuella filmer.

Linas Matkasse Logo

50% Rabatt på en matkasse!

Linas Matkasse erbjuder ett brett utbud av goda och inspirationsrika matkassar som passar olika smaker och hushåll. Du hittar allt från vegetariska matkassar till barnvänliga alternativ samt utmanande matlagning för den som vill sättas på prov i köket. Gemensamt för samtliga är att det är variationsrika recept där matglädje ligger i fokus.

Du får som klubbmedlem 50% rabatt på din första matkasse. Gäller endast nya kunder hos Linas Matkasse.

Erbjudanden för Kundklubbsmedlemmar just nu:

Medlemmar får mer

Som klubbmedlem får du kontinuerligt speciella erbjudanden och fördelar. Här kan du hitta ett par av dom erbjudanden du får som klubbmedlem just nu.

Få hjälp av en expert

Som klubbmedlem får du hela 20% rabatt på våra tjänster som utförs i varuhuset. Det kan handla om att installera en dator, sätta på ett skärmskydd eller ett supportavtal där du för hjälp av oss på distans eller i våra varuhus.

Läs mer

Gå med i kundklubben och ta del av alla fördelar på en gång. Helt utan kostnad!Se ännu fler bra deals för våra klubbmedlemmar!

För att ta del av klubbpriset online så behöver du ha ett webbkonto samt vara inloggad vid köptillfället. Då dras rabatten automatiskt i kassan. I butik anger du din mailadress för att ta del av klubbpriset.