Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Vinn ditt kvitto!
 Elgiganten Plus

Vinn på ditt kvitto!
Nya vinnare varje vecka.

När du blir medlem i Elgigantens kundklubb kan du tävla om att få tillbaka hela beloppet på ditt REA-köp.* Att bli medlem är helt kostnadsfritt och du får lägre priser på utvalda produkter, kvittot på mailen och rabatt på C Mores streamingpaket. Inga medlemskort att hålla reda på – ditt mobilnummer är ditt klubbnummer.

Bli medlem idag – börja spara och tävla om hela ditt REA-kvitto.
Vill du handla kundklubbserbjudande online nu? Registrera dig här innan köp.

Bli medlem &
skapa konto i webbshoppen
Bli medlem nu!


Se villkor

Detta är fördelarna med ditt medlemskap:

  Lägre priser på utvalda produkter
  Kvitto via e-post
  Ditt mobilnummer är ditt klubb-IDFasta Klubbpriser

Månadens produkt!

Månadens produkt är en fantastisk Marshall Acton multiroom-högtalare. Njut av ett välbalanserat ljud med kapacitet att fylla alla rum med välljud. Spara 500:- bara för dig som är medlem i Elgigantens kundklubb! !

Månadens klubberbjudanden

VANLIGA FRÅGOR

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om kundklubbens fördelar och hur man köper och returnerar medlemserbjudanden. Hittar du inte svaret på din fråga kan du chatta med oss online eller ringa oss.  Läs mer här >>

OM KLUBBEN

Elgigantens kundklubb ger större och fler plus i vardagen. Se vilka fördelar du får som kundklubbsmedlem. Läs mer >>

KÖP KLUBBPRODUKTER ONLINE

Det är lätt att köpa våra kundklubbserbjudanden via nätet. Registrera dig först som kund. Har du inte gjort detta tidigare, fyll i ”bli ny kund”-formuläret. Läs mer >>

30 DAGARS ÖPPET KÖP

Prova produkterna hemma! Elgiganten erbjuder med några få undantag 30 dagars öppet köp. Läs mer >>

* För att vara med i tävlingen måste du köpt produkten 25 december 2017–21 januari 2018 och vara medlem i Elgigantens kundklubb. Skicka in en recension på din köpta produkt på elgiganten.se. En jury bestående av marknadsavdelningen på Elgiganten kommer att utvärdera recensionen och utgå från kriterierna tydlighet, fyllighet och kreativitet.
Recensionen måste vara Elgiganten tillhanda senast den 21 januari. 4 st vinnare presenteras på sociala medier och får hela beloppet på sitt kvitto utbetalt i ett presentkort.