Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

iPad

Som en dator. Och ändå helt annorlunda.

Med iPad kan du läsa, spela, surfa och jobba med en fantastisk 9,7-tums Retina-skärm, ett kraftfullt A10-chip, en kamera med 8 MP, FaceTime HD-kamera på framsidan, Touch ID och ett batteri som räcker hela dagen. Allt i ett hölje av tåligt aluminium och en vikt på under ett halvt kilo.

Nya 9,7-tums iPad har stöd för Apple Pencil, en snabbare processor, ännu bättre kameror och är den bästa iPaden någonsin Köp nu! Nya iPad är utrustad med ett kraftigt A10 Fusion-chip med mycket kraft Förstärkt verklighet (AR) placerar objekt i ditt rum, men allting händer på skärmen. Få ner dina idéer på iPaden på ett helt nya sätt med Apple Pencil Två suveräna kameror låter dig fånga otroliga bilder och filmer Den nya iPaden är kompatibel med alla Bluetooth-tangentbord Det finns över en miljon tillgänliga appar som är gjorda enbart för iPad Nya iPad är tunn, lätt, tålig och finns i tre fina finishar inkluderat silver, rymdgrå samt en ny guldfärg WiFi och 4G låter dig koppla upp dig var än du befinner dig En riktigt lång batteritid låter dig använda din iPad 10 timmar i sträck iPad är riktigt enkel att lära sig att använda och passar för alla. Multi-touch-gester gör det enkelt att bläddra bland dina bilder, redigera de och att organisera dina filer Med iOS 11 är Dock endast ett svep bort, vilket betyder att det är ännu enklare att öppna dina favoritappar Den 9,7 tum stora Retina-skärmen är lika vacker som den är användbar Använd ditt fingeravtryck som ditt lösenord tryggt och enkelt med Touch ID Tryck och betala snabbt och enkelt med Apple Pay iPad är designad med alla i åtanke. Det finns assistenter som hjälper alla de som har problem med syn, hörsel, motorik, inlärning och läsförmåga Nya 9,7-tums iPad har stöd för Apple Pencil, en snabbare processor, ännu bättre kameror och är den bästa iPaden någonsin Köp nu! Förstärkt verklighet (AR) placerar objekt i ditt rum, men allting händer på skärmen.
Få ner dina idéer på iPaden på ett helt nya sätt med Apple Pencil Två suveräna kameror låter dig fånga otroliga bilder och filmer Den nya iPaden är kompatibel med alla Bluetooth-tangentbord Det finns över en miljon tillgänliga appar som är gjorda enbart för iPad Nya iPad är tunn, lätt, tålig och finns i tre fina finishar inkluderat silver, rymdgrå samt en ny guldfärg WiFi och 4G låter dig koppla upp dig var än du befinner dig En riktigt lång batteritid låter dig använda din iPad 10 timmar i sträck Den 9,7 tum stora Retina-skärmen är lika vacker som den är användbar Använd ditt fingeravtryck som ditt lösenord tryggt och enkelt med Touch ID WiFi och 4G låter dig koppla upp dig var än du befinner dig