Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Land Rover Explore - byggd för dina äventyr

Land Rover Explore är en robust Androidmobil som är designad för de som lever för äventyr och behöver en mobil som tål allt som den utsätts för. Smartphonen tål att användas utomhus varje dag. Land Rover Explore har ett kraftigt batteri som räcker länge, en stabil och tålig konstruktion, en digital ViewRanger guide samt en ljusstark 5” Full HD touchskärm som kan användas när du har på dig handskar eller dina fingrar är blöta. Land Rover Explore är den ultimata mobiltelefonen att ha med dig på alla dina äventyr!
Mobiltelefonen för den aktiva och äventyrliga

För den äventyrliga

Är du en aktiv äventyrare som njuter av att vara utomhus, eller är det till och med ditt jobb? Då är Explore ett utmärkt val för dig. Land Rover Discovery-inspirerade mobiltelefonen är designad för att tåla alla förhållanden. Den har egenskaper som är viktiga när du är ute, så som en hemskärm som kan anpassas med ett Outdoor Dashboard, SOS ficklampa samt en kamera som fungerar i de tuffaste förhållandena.

Upptäck de olika tillbehören och smarta prylarna till mobilen för att göra den ännu bättre. Med inkluderade Adventure Pack får du topografiska kartor, en signalförstärkning av GPS-signalerna samt ett extrabatteri till din mobil. Dessutom kan du köpa ett smart cykelfäste (säljs separat).

Vattentåliga och robusta Land Rover Explore

Vattentålig och robust

Land Rover Explore är designad för utomhusanvändning och tack vare sin enastående hållbarhet behöver du inte oroa dig när du har den med dig. Den IP68-certifierade mobiltelefonen är helt vattentät och tål till och med saltvatten samt extrema temperaturer, temperaturändringar, fuktighet, vibrationer samt fall från 1,8 meters höjd.

Land Rover Explore har en lång batteritid

Enastående batteritid

I hjärtat av Land Rover Explore finner vi ett kraftig 4000 mAh batteri som tål en hel helg utan att laddas. Batteriet ger dig ungefär två dagars normal användning, eller en dag fylld av användning av GPS Navigation. Tack vare den långa batteritiden kan du ha det kul på dina äventyr utan att oroa dig om att ladda mobilen.

En mobil med avancerade kartfunktioner

Kartor

Tack vare den inbyggda ViewRanger guiden har du alltid högkvalitativa och precisa kartor med dig. Hitta nya rutter, stigar och vägar. Du kan enkelt använda kartorna även om du är en nybörjare. Mobiltelefonen stöder också topografiska kartor som är detaljerade. Ladda ner kartor med inkluderade Adventure Pack.

 Design inspirerad av Land Rover Discovery

Design inspirerad av Land Rover Discovery

Explore är stöttålig och tuff såväl som stilren och snygg. Designen är inspirerad av Land Rover Discovery, både från in- och utsidan av bilen. Mobiltelefonen reflekterar elegant vad märket står för. Därför passar denna mobil in på både ett kontor, samt kan njutas av utomhus.

3,5
(2)
 
Jämför
Ej köpbar
Slut i lager online - kan finnas som outlet 
  • Telefonfodral med cykelfäste
  • För styrstammen eller 25-32 mm styren
  • För Land Rover Explore smartphone
Läs mer Land Rover Explore fodral och cykelhållare