Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Samsung Family Hub side-by-side kylskåp

Family Hub™ - hemmets nya mittpunkt

Family Hub är ett spektakulärt nytt smart kyl & frysskåp med en touchskärm som låter dig hantera dina matvaror, kommunicera med familjen och underhålla dig och dina gäster. 


Se inuti kylskåpet oavsett var du är

Kylskåpets touchskärm och inbyggda kameror hjälper dig och din familj att se vad ni har hemma i kylskåpet då ni är i butiken, eller skapa shoppinglistor och dela dessa till din familjs telefoner, eller få helgens recept baserat på mat ni redan har i kylskåpet. Se in i kylskåpet via skärmen utan att öppna dörren.

Optimerade måltider

Appen Meal Planner bjuder på inspirerande recept som bygger på dina preferenser och maten som finns i kylen. Den är även integrerad med familjekalendern så att du planerar måltiderna bättre. Appen hjälper dig även med veckans inköpslista så att du sparar tid och minskar ditt matsvinn.

Samsung

Underhållning non-stop

Family Hub™ är mycket mer än bara ett kylskåp. Samtidigt som den håller dina matvaror fräscha tar den underhållningen i hela hemmet till en ny nivå – oavsett om du vill fortsätta titta på din favoritserie* eller lyssna på musik. Underhållning i köket har blivit mycket bättre, oavsett om du vill fortsätta titta på din favoritserie* eller lyssna på musik.

Samsung

Kommunicera med fingertoppskänsla

Skriv lappar eller rita bilder på touchskärmen och låt din kreativitet tala för sig själv*. Slipp borttappade papperslappar, pennor och papper! Med Memo-funktionen kan du snabbt och enkelt spela in eller skriva anteckningar och meddelanden samt även lägga till foton. Så snart en familjemedlem närmar sig skärmen aktiveras den och visar dina meddelanden.

Samsung

Slipp papper och penna

Med Memo-funktionen kan du snabbt och enkelt spela in eller skriva anteckningar och meddelanden samt även lägga till foton. Så snart en familjemedlem närmar sig skärmen aktiveras den och visar dina meddelanden.

Samsung

Kalenderpåminellser på kylskåpet

Missa aldrig mer viktiga datum och tider. Med Family Calendar* kan du snabbt dela och kontrollera familjens kalendrar. Du kan uppdatera kalenderposter direkt på kylskåpets skärm eller via en smartphone.

Samsung Family Hub:

Inga produkter

UTFÖRSÄLJNING
  • Nettovolym: 354/254 liter
  • 21.5" Full HD-skärm
  • Integrerade kameror
UTFÖRSÄLJNING
UTFÖRSÄLJNING