Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold förändrar själva förutsättningarna för vad en mobiltelefon är och kan vara. Den är inte bara steget in i en ny kategori – den bryter barriärer för vad definitionen av en kategori är.

Det är en mobil, men det är också till stora delar en surfplatta. När Samsung Galaxy Fold är stängd ligger den smidigt i handen och du kommer enkelt åt de funktioner du brukar använda. Men när du öppnar den möts du av den innovativa 7,3” Infinity Flex-displayen och kan njuta av ännu större upplevelser. Framtiden är här, och den öppnar sig för dig.

Elgiganten är en av få återförsäljare i Sverige, som säljer Samsung Galaxy Fold. Finns tillgänglig i begränsat antal. Låt framtiden vika ut sig i din hand i våra butiker Elgiganten Barkarby Megastore och Elgiganten Kungsgatan eller beställ den online.

3,7
(15)
23 000
 
Jämför
Köp produkt
Webblager (5+)  
  • Hopfällbar design med två skärmar
  • Android 9.0 Pie med Samsung One UI
  • 16+12+12 Mpx bakre kamera
Läs mer Samsung Galaxy Fold smartphone (cosmos black)
3,4
(15)
23 000
 
Jämför
Köp produkt
Webblager (5+)  
  • Hopfällbar design med två skärmar
  • Android 9.0 Pie med Samsung One UI
  • 16+12+12 Mpx bakre kamera
Läs mer Samsung Galaxy Fold smartphone (space silver)
Samsung Galaxy Fold på en svart bakgrund med bokstäverna FOLD

Design

Framtiden har tagit en helt ny form. Galaxy Fold är designad med verklig precision och förs samman genom multipla, dolda reglar – för sömlös elegans rakt igenom. Skärmens täta, innovativa polymerlager gör den lika flexibel som hållbar, för att bevara den fantastiska skärmupplevelsen genom framtida öppningar.

Prestanda

Att Galaxy Fold är mer än en mobil märks på dess prestanda. Den består av avancerad hårdvara och intelligent prestanda, är utrustad med ett kraftfullt dubbelbatteri, 12 GB RAM och 512 GB inbyggt lagringsutrymme – för att du ska kunna göra ännu mer och spara allt du behöver.

Samsung Galaxy Fold och telefonens kameror

Kamera

Galaxy Fold är ett genombrott för dig som vill ta fantastiska bilder från flera vinklar. Den är utrustad med hela sex stycken Pro-Grade-kameror, för att ge dig de bästa förutsättningarna när du filmar och fotar – oavsett om du har din Galaxy Fold stängd eller öppen. Den stora Infinity Flex-displayen gör det dessutom ännu enklare att se varje detalj i bilden.

Samsung Galaxy Fold och app-kontinuitet

App-kontinuitet

Den yttre och inre skärmen samarbetar sömlöst genom app-kontinuitet. Allt för att du enkelt ska kunna förflytta dig mellan den inre och yttre skärmen, helt utan fördröjning.

Få en större upplevelse

Galaxy Fold är en smartphone med dubbla egenskaper. Den slimmade designen och lättanvända yttre skärmen gör det lika smidigt att ta ett samtal som en selfie – men när du öppnar telefonen får du istället upplevelsen av en surfplatta. Dyk in i din favoritserie eller multitaska på riktigt: Galaxy Fold låter dig använda upp till tre appar samtidigt.


Samsung Galaxy Fold

I lådan

Du får inte bara framtidens telefon – du får tillbehör och tjänster som gör allt ännu bättre. Ett slim-fodral gjort i aramidfiber, trådlösa Galaxy Buds för allt du vill lyssna på och Galaxy Fold Premier Service, som ger dig tillgång till support 24/7 med Fold Concierge. Skulle du ha otur och skada din Galaxy Fold behöver du inte oroa dig – registrera din telefon inom 30 dagar från köp för att ta del av den kostnadsfria försäkringen Samsung Care+ for Galaxy Fold. Försäkringen täcker en engångsreparation genomförd av en av våra auktoriserade Samsung-verkstäder, ett år från inköpsdatum*. Allt du behöver göra är att registrera din Galaxy Fold på samsungcareplus.com inom 30 dagar.


*Självrisk på 1390 SEK vid skada. Försäkringen avslutas automatiskt efter ett år. Skyddets omfattning kan variera beroende på land – se fullständiga villkor på www.samsung.com/se/support/galaxy-fold-premier-service.

Bli inspirerad av våra andra artiklar: