Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Samsung kylskåp och frysar


Vill du ha bubbelvatten eller krossad is direkt från kylskåpet? Skaffa då ett kylskåp och frys från Samsung. De praktiska lösningarna ger stor förvaringskapacitet och funktioner som förenklar vardagen, exempelvis No Frost och All Around Cooling.

Alltid med en kyl och frys från Samsung:

No Frost

Med en kyl och frys från Samsung slipper du frosta av skåpen för hand. Funktionen No Frost motverkar bildandet av frost. På så sätt kan du få mer tid över till roligare saker än att frosta av kyl och frys.

Digital Inverterkompressor

Samsungs digitala Inverterkompressor är en intelligent lösning som du kan lita på med dina matvaror. Kompressorn använder flera sensorer som gör att den jobbar mer energieffektivt, något som också betyder lägre slitage och längre livslängd.

All Around Cooling

Få en jämn temperatur i hela skåpet. Tack vare luftmunstycken på varje hyllplan kyls skåpet ned snabbt och jämnt med All Around Cooling-systemet. På så sätt kan du förvara din mat längre.

Läs mer om våra kyl- och frysskåp från Samsung:

French Door

French Door

Samsung French Door är inte bara en fröjd för ögat utan har även en generös insida. Bakom dörrarna gömmer sig smarta förvaringslösningar som ger bra överblick och utrymme. Med modellen RF24HSECSR får du också is, vatten och bubbelvatten, direkt från dörren!

Side-by-side

Side-by-side

Samsung Side-by-side är en lösning med kyl- och frys för dig som har höga krav. Du får smarta förvaringslösningar förpackade i elegant design. Med Twin Cooling håller sig grönsakerna fräscha längre. Den praktiska funktionen No Frost gör att du slipper frosta av skåpen då detta sker automatiskt. Dessutom kan du på utvalda modeller få vatten och is med ett enkelt knapptryck.

Food showcase

Food Showcase

Food Showcase är ett kombiskåp där du kan organisera smart med hjälp av kylskåpsdörrens två skikt. I den yttre delen, Showcase, kan du förvara mindre förpackningar som du använder ofta. I den inre delen, Innercase, placerar du med fördel mat som används mer sällan.

Kombinerad kyl och frys

Kombinerad kyl og frys

Med ett kombinerat kyl- och frysskåp får du mer plats och många smarta funktioner. Detta gör att du lättare organiserar din mat. Den rymliga lösningen gör att du slipper gå till butiken lika ofta och får en bra överblick över din mat.

Till dig som vill ha det lilla extra (gäller utvalda modeller)

Space Max Technology

Detta är en isoleringsteknik som gör att kylskåpets väggar är tunnare än traditionella modeller. Detta ger mer plats utan att kylskåpet bliver större. Du hittar den praktiska och platsbesparande lösningen på utvalda kylskåpsmodeller.

Cool Select Zone (French Door RF24H)

Med Cool Select Zone-lådan kan du anpassa temperaturen till dina matvaror. Temperaturen kan ställas mellan -1 till +5 beroende på om du vill kyla eller frysa maten. Perfekt om du exempelvis vill få kall dryck eller förvara färskvaror som fisk.

Is och vatten i glaset

Njut av ett glas iskallt vatten eller uppfriskande bubbelvatten. Välj en kyl- och fryslösning med inbyggd vatten- och ismaskin. French Door RF24H passar för dig som älskar kolsyrat vatten eftersom den kommer med en inbyggd kolsyremaskin (patroner säljes separat).

Twin Cooling og Twin Cooling Plus

Twin Cooling och Twin Cooling Plus håller luftfuktigheten på en hög nivå tack vare separata kylsystem. Detta leder till att frukt och grönsaker håller längre. Dessutom slipper du vara med om att smak- och luktämnen överförs mellan kyl- och frysdelen.

Chef Zone

Med en separat del av kylskåpet där temperaturen är två grader lägre än i resten av skåpet kan du på bästa sätt förvara kött och fisk.

Se vårt sortiment av kylar och frysar från Samsung:

Inga produkter

SPARA 799
Jämför
Visa produkt
Webblager (25+)  
 • Nettovolym: 196/72 liter
 • MultiFlow kylning, inbyggd modell
 • NoFrost, tystgående drift
Kökskampanj! Gäller till söndag 24/3 kl 23:59
  
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
 • Nettovolym: 213/76 liter
 • Höjd: 178 cm
 • Energiklass A+
  
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (50+)  
 • Nettovolym: 230/98 liter
 • MultiFlow kylning
 • 10-årig kompressor-garanti
  
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
 • Kapacitet 230/98 l
 • Easy-slide-hyllor
 • MultiFlow, NoFrost
  
  
 
SPARA 3999
Jämför
Visa produkt
Webblager (50+)  
 • Nettovolym: 240/110 liter
 • Höjd: 201,7 cm
 • 10 års kompressorgaranti
Kökskampanj! Gäller till söndag 24/3 kl 23:59
  
  
 
SPARA 1849
Jämför
Visa produkt
Webblager (25+)  
 • Nettovolym: 226/130 liter
 • 21.5" Full HD-skärm
 • Integrerade kameror
Kökskampanj! Gäller till söndag 24/3 kl 23:59
  
  
 
Loading